Wyrzucanie z ultimate team
Po każdym meczu w różnych trybach wyrzuca mnie z ultimate team i dostaje porażkę, co z tym zrobić?
OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA.
Dzięki za wasze wszystkie wypowiedzi. Przekazaliśmy informacje na ten temat odpowiednim zespołom, które zajmują się tą sprawą. Ponadto poniżej podsyłam niektóre z obejść wspomnianych na naszej EN tablicy TUTAJ.
#1 Spróbuj zagrać w Co-Op Rivals, używając drużyny bez zaimportowanych taktyk i sprawdź, czy problem nadal występuje.
#2Ani ty, ani twój kolega z drużyny nie możecie mieć więcej niż jednej taktyki w drużynie podczas gry. Jeśli ty lub twój kooperacyjny partner macie więcej niż jedną taktykę w taktyce drużyny, zostanie ona rozłączona.
Skopiuj swój skład
Usuń stary skład
Usuń wszystkie niestandardowe taktyki (w razie potrzeby utwórz je ponownie po zapisaniu). Zapisz
Powinno działać. Wydaje się, że to błąd taktyki.
Możliwe obejście:
Restart gry po zakończeniu każdego meczu Rivals.
Mam PC, kolega ma PS5. Prowadzę lobby i po każdym meczu restartuję grę. Nie miałem rozłączenia od czasu zrobienia tego, 9 lub 10 gier.#5
Miałem ten sam problem z moim przyjacielem, próbowaliśmy zmienić połączenie, wyłączyć crossplay, wyczyścić pamięć podręczną PS5, nic nie działało.
Potem pobraliśmy ostatnie aktualizacje i już nie byliśmy rozłączani.Przejdź do Dostosuj -> Edytuj zespoły -> Pobierz aktualizacje