Forum Discussion
Hej @Cudil
Daj nam znać czy wskazówki od @Cruciator pomogły również Tobie.
Co nie zmienia faktu że nie powinno się tak dziać, chociaż mi się wydaje że w grze złotymi kartami też nie zalicza albo w moim przypadku.
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej @Alanixon14
Rozumiem Twoją frustrację.
Nasze zespoły analizują problem i damy znać jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania tego problemu.
- 5 months ago
Genialnie, że rozumiesz że jest to frustrujące ale skoro jestem już kilka dni w plecy, do zakończenia pozostał jeden dzień a ja nie mam możliwości już dzisiaj ani jutro zagrania ponieważ jestem do 19 w pracy. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Twoje zrozumienie nie zaliczy mi zadania…
- Dejvvooo5 months agoRising Novice
Witam, ja mam ten sam problem, najgorsze jest to, że zagrałem w tryb Rush jeden albo dwa mecze między 18 a 21 października (Bo głownie skupiłem się na lidze weekendowej i rivals) i nie zaliczyło mi zadania pt ,,Szał bramek" z zadań ,,Przejęcie: Rush totalny II", przez co tracę możliwość zrobienia Milika i 3k expa XDDDD Najlepsze jest to, że miałem to zadanie zaliczone, dzisiaj wbijam robić zadanie następne, polegające na zagraniu meczu miedzy 21 a 24 października, patrzę a wcześniejsze zadanie nie zaliczone XDDD To są JAJA!!!!
About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum
Recent Discussions
- 27 days ago
- 28 days ago
- 29 days ago