Forum Discussion

Roberto7477's avatar
Roberto7477
Newcomer
9 months ago

Zerwanie przeciwnika w momencie rozpoczęcia meczu Draft Online - utrata żetonu

Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Draft Online
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23/09/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) Around 20:45
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? W momencie rozpoczęcia meczu Draft Online wyrzuca mnie z meczu z informacją o tym, że przeciwnik zerwał połączenie. Przez to straciłem Żeton. Za drugim razem stało się to samo jednak mogłem rozegrać mecz od początku z kim innym bez straty coinsów.
Co się dzieje? W momencie rozpoczęcia meczu Draft Online wyrzuca mnie z meczu z informacją o tym, że przeciwnik zerwał połączenie. Przez to straciłem Żeton. Za drugim razem stało się to samo jednak mogłem rozegrać mecz od początku z kim innym bez straty coinsów.
Co powinno się stać? Powinienem odzyskać stracony żeton lub mieć możliwość rozegrania meczu tym samym składem

W momencie rozpoczęcia meczu Draft Online wyrzuca mnie z meczu z informacją o tym, że przeciwnik zerwał połączenie. Przez to straciłem Żeton. Za drugim razem stało się to samo jednak mogłem rozegrać mecz od początku z kim innym bez straty coinsów. Powinienem odzyskać stracony żeton lub mieć możliwość rozegrania meczu tym samym składem

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • Cziter cię wyrzucił, nie ma co grać draftów na pc, od zawsze jest masa ludzi robiących to, jak ci się uda dojść do finału to zrób sobie zdjęcie na pamiątke bo to rzadkość.

About FC 25 Zgłaszanie błędów - Archiwum

988 PostsLatest Activity: 5 months ago