Forum Discussion

Boleborrr's avatar
Boleborrr
Rising Newcomer
3 months ago
Solved

Blokada rynku transferowego

Witam,

Mam problem z rynkiem w fc 25. Zostałem nieslusznie oskarżony o rzekomą dystrybucję coinsow przez co dostałem bana na rynek transferowy. Jedyne co robilem na rynku to wystawiałem wszystkie wymienne karty. Napisałem do EA, jednak oni mówią że nie mogą mi z tym pomóc. Ktoś miał podobny przypadek???

• Hej Boleborrr​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

2 Replies

• Boleborrr's avatar
    Boleborrr
    Rising Newcomer
    3 months ago

Dziękuję za odpowiedź, jednakże mam pytania. W jaki sposób mam udowodnić, że sytuacja ta jest nieporozumieniem? I czy blokada ta jest, tylko w tej odsłonie gry, czy również w przyszłych tytułach?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Boleborrr​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.939 PostsLatest Activity: 4 hours ago