Forum Discussion

xfourxem's avatar
11 months ago
Solved

Brak możliwości wejścia na Ultimate team

Cześć,

Napotkałem problem z którym nie mogę sobie poradzić. Nie mogę wejść na ULTIMATE TEAM, ponieważ automatycznie przenosi mnie do głównego menu albo crashuje gre. Nie mam możliwości wejścia na Companiona ponieważ jest komunikat że musze zalogować się na konsoli lub komputerze. Nic nie działa... 

Platforma to PC

• Hej @xfourxem 

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @xfourxem 

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.985 PostsLatest Activity: 5 hours ago