Forum Discussion

KaroksJednoReki's avatar
KaroksJednoReki
Rising Newcomer
31 days ago

Brak sterowania klawiatura + mysz w trybie online

Zastanawia mnie brak tej funkcji jako iż jestem 1 ręki, wyrównało by to grę dla osób podobnych jak ja przeciwko normalnym graczom, Szczególnym przykładem jest poruszanie się zawodnikami oraz strzały na bramkę. W przypadku poruszania się dostępne są tylko 8 kierunków które drastycznie się zmieniają przez co zawodnik traci dynamikę a w przypadku strzałów trzeba liczyć na szczęście oraz błąd bramkarza. Dlatego pytam czemu nie ma sterowania klawiatura + mysz na online pomimo tej funkcji w grze

2 Replies

• Pięć dni i nawet wyjaśnienia. Widzisz czym jest ea i jak ma wywalone. Cerberki tutaj nie są od pomocy, tylko od warczenia i gryzienia. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej KaroksJednoReki​ 

Tak się zdarza, że i my mamy urlop od czasu do czasu 😁 , ale i tak przepraszam za późną odpowiedź.

Chociaż nie możemy zagwarantować wprowadzenia zmian, przekazaliśmy Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywki na jak najwyższym poziomie. 

Trzymam kciuki i pozdrawiam,

_Kalina

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.983 PostsLatest Activity: 16 hours ago