llokoszRising Newcomer1 year agoczarny ekran w czasie ładowania meczu rivals Cześć, mam problem odnośnie czarnego ekranu podczas ładowania meczu. Jest on bardzo uciążliwy, ponieważ przez niego mecze są uznawane jako przegrane. Początkowo wszystko wydaje się ok, ale po wybran...Show More
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoPolecam nasz poradnik, z którego dowiesz się, jak polepszyć połączenie w EA SPORTS FC™.
Featured PlacesFC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 8 hours ago1,016 Posts
FC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 8 hours ago1,016 Posts
Recent Discussionspunkty sp zrobiłem wszystkie zadania sezonowe w UT 20/20 i wszystkie dają 1500 SP a mimo brakuje mi i tak 1500 do całego karnetu Drop Tytani :) Ja to chcialem aby osoby z tego forum podzieliły sie z naszą Kanadyjską firmą EA . Ilu z tego eventu mają w magazynie kart takich piłkarzy jak ? Campbell/ Prinz / Sherer / Bonpastor/ Angerer i Nest...Najlepsza gra Fc 25 [Kluby] Punkty z zasobów klubowych a punkty w atrybutach postaci Cześć, chciałem wyjaśnić kwestię punktów z zasobów klubowych, konkretnie - w jaki sposób wliczają się one do punktów umiejętności stworzonej postaci? Obrazując na przykładzie: Mając wykupiony jeden...FC HUB NIE DZIAŁA Dzisiaj rano normalnie odbierałem nagrody, nawet kupiłem premium. Po południu juz nie moge wejść w hub. Odinstalowanie aplikacji nic nie daje. Nagród nie moge odebrać. Za 2 dni kończy sie sezon.