Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
New Traveler
6 days ago

Dzisiaj

Szczególną uwagę zwróciłem na SI. To jest przepaść! ! ! Moi piłkarze biegają jak zombie, a przeciwnika jakby każdy był osobno kontrolowany. Kryją każdy swego, przecinają linie podań i nawet odbierają piłki. Widać nad kim jest znacznik, więc nie ma mowy o przypadku. Żadna konfiguracja ustawień nie daje takich możliwości, ŻADNA! Crossplay wyłączony,a co za tym idzie,to wyłącznie manipulacje EA. 

1 Reply

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Novice
    4 days ago

Niestety tak jest, przy tych zawodnikach 95+ cała gra się rozkraczyła. Ludzie grają autobusem z 2 śpd, cały mecz klikają pressing 3 zawodnikami i liczą na kontry. A twoi zawodnicy nie są w stanie przegonić obrońców, bo taka jest matematyka między zawodnikami z piłką i bez piłki. Ja mam 2 gameplaye. Taki gdzie czujesz kamień w **bleep** i nie możesz się ruszać, podawać z pierwszej, a twoi zawodnicy stoją w miejscu. I taki gdzie, wszystko jest w porządku. Ja z xa się przeniosłem na PC, bo gameplay jest lepszy i można ustawić wszystkie ustawienia z wydajność. W moim przypadku mam **bleep** internet, ale wiem, że to nie była jego winna. Winną jest ustawienia optymalizacji gry. Bardzo to dziwne, ale jak miałem ustawioną optymalizację gry na telewizorze, dźwięk dla graczy to gra strasznie muliła. Oczywiście w ustawieniach nvdii zostawiłem wszystkie niezbędne opcje na wydajność. Ale telewizora ustawiłem filmaker mode, dźwięk kino i wyłączyłem dodatkową opcję, czyli optymalizacja gry. Nagle wszystko przyśpieszyło. Na xie masz automatyczne ustawienia małego opóźnienia, na kompie możesz kombinować. Co ja się nie na wkurwiałem na ten słaby gameplay, bo wiedziałem, że to nie jest moja wina przegrywając. Teraz też się denerwują przegrywając, ale to nie jest te same uczucie bezradności. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.958 PostsLatest Activity: 7 hours ago