Forum Discussion

Adi19899's avatar
1 year ago
Solved

Ea fc 25 - Łączenie kont

Witam,

Mam pytanie, ponieważ zacząłem grać w ea fc 25 na pc i tam miałem połączone konto z twitchem i yt by móc odbierać nagrody i wszystko działało. Teraz gdy gram na ps4 i połączyłem konto twitch i yt niby wszystko ok i pokazuje na konsoli, że konta są połączone ale niestety nagród z twitcha czy z zadań w grze nie dostaje, w czym może być problem?

• Temat można, zamknąć. Poprostu te nagrody które odebrałem na pc już zostają na pc, a reszta nowych nagród trafią normalnie na ps4, tylko chodzi o to, że odbieram na ps4 lub pc 😉

Pozdrawiam

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Adi19899 

Nagrody za oglądanie rozgrywek na Twitch/YouTube mogą trafiać tylko na jedną platformę na którym zostały odebrane po raz pierwszy. Nie ma możliwości odbierania nagród na różnych platformach w ramach tego samego konta EA.

• Co w takim przypadku zrobic, jeżeli aktualnie gram na ps4? Chodzi też o postęp gry, skład w ut, żeby tego nie potracic a zbierać nagrody za zadania w ut oraz twitch?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Adi19899 

Obawiam się, że nie da się sprawić by nagrody trafiały na Twoje UT na PlayStation, przykro mi. 

• Temat można, zamknąć. Poprostu te nagrody które odebrałem na pc już zostają na pc, a reszta nowych nagród trafią normalnie na ps4, tylko chodzi o to, że odbieram na ps4 lub pc 😉

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
1,013 Posts