Forum Discussion

wicio20002's avatar
wicio20002
Rising Novice
9 months ago

Ewolucja najlepszego obrońcy zagrożona!!!!

W dniu dzisiejszym do gry dodano nową ewolucję "Rozwój w defensywie". Jest to bardzo dobra wiadomość ponieważ długo czekałem na porządną ewolucję ŚO. Jak widać na screenie poniżej karta którą od początku ulepszam nie spełnia wymagań ponieważ ma za dużo stylów gry. Czyli jest to kara dla mnie za to że poświęcam swój czas i energię jednego z topowych obrońców na świecie aby był jeszcze lepszy?? Aktualnie najlepszą statystką jest drybling co powinno się lekko zmienić. Proszę o szybką aktualizację i zmianę wymagań bo jest to karygodne że taka karta nie dostanie takiego ulepszenia.

8 Replies

• @wicio20002 Myśle że to troche słabe w strone takich polskich legend i jeszcze dosłowne oplucie gracza który oddaje serce i czas tej grze od lat...
  • @wicio20002 tez mam taki sam problem, dużo czasu straciłem na tym a ea jak zwykle ma nas graczy w * i zadna nasza opinia sie nie bedzie liczyć

• EA znowu pokazuje, że nie traktuje graczy z należytą uwagą. Czekamy miesiącami na porządne ulepszenia, a kiedy wreszcie coś się pojawia, to okazuje się pełne rozczarowań. Gracze poświęcają swój czas i zasoby na rozwój kart, a wy nagle stwierdzacie, że jedna z ważniejszych kart nie spełnia wymagań, bo ma za dużo stylów gry?! To naprawdę niezrozumiałe i frustrujące.

Gdzie jest logika w tych decyzjach? Takie podejście odbiera radość z gry i sprawia wrażenie, że priorytetem jest coś innego niż dobro graczy. Prosimy o szybką zmianę tych wymagań, bo takie decyzje mogą tylko zniechęcić społeczność.

A jeśli chodzi o wicio2002 – wielkie uznanie dla Ciebie! Widać, że wkładasz w tę grę swoje zaangażowanie i serce, cierpliwie czekając na dobre zmiany. To właśnie tacy gracze jak Ty tworzą prawdziwą społeczność tej gry i nadają jej wartość.

Trzymaj się, wicio2002 – miejmy nadzieję, że EA zacznie doceniać takich oddanych graczy! Nie daj się zniechęcić, Twoja pasja jest naprawdę godna podziwu.

• Zgadzam się z kolegą, gra powinna doceniać tak znamienitych i ważnych dla graczy zawodników. Zwłaszcza gdy mowa o niemalże legendzie obrony reprezentacji Polski. Społeczność nie powinna ponosić konsekwencji za czas który poświęca na ulepszenie kart, dlatego gorąco apelujemy, aby tak kluczowe ulepszenie dla jednego z najważniejszych obrońców na świecie stało się faktem, a nie tylko mrzonką fanów z całego globu. 

• Tak jak autor posta napisal, dajcie ludziom grac czym chca. W moim przypadku jest to sytuacja Kamila Pestki z Rakowa Czestochowa. Jako mieszkaniec Czestochowy jest mi zal, ze moj pilkarz osiagnal ten wasz  "limit" ewolucyjny. Jest mi smtuno ze ewolucja mojego ulubionego pilkarza i kolegi rodziny musiala sie zatrzymac w tak kluczowym momencie. Liczylem ze bede mogl z niego zrobic gwiazde mojego klubu. Mam nadzieje, ze Panstwa firma, odniesie sie jakos do tego tematu jaki nakreslil @wicio20002

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.985 PostsLatest Activity: 2 hours ago