Forum Discussion

pepelogo's avatar
11 months ago

Jak odebrać bonus z pre order FC25 na Xbox

Witam, kupiłem synowi FC25 na xbox w Media Expert w sierpniu. Gra nie dość że przyszła dopiero 27go a inni grali już od 20go to nie wiem jak to zarejestrować aby odebrać/uzyskać bonusowe FC pointy i zawodnika.

Czy jest tu ktos kto udzieli mi wskazówki?

Z góry bardzo dziękuję.

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @pepelogo A czy Twój pre order dotyczy gry w wersji Standardowej czy Ultimate? 

Aby uzyskać dostęp do zawartości przedsprzedażowej musisz, zalogować się do Ultimate Team, zalogować się do Klubów i stworzyć zapis w Trybie kariery, 

• Sprawdzę z synem powyższe wskazówki. Wg mnie miało to być Ultimate, przy składaniu zamówienia była taka informacja ale na pudełku i ostatecznym zamówieniu nie mogę się tego doczytać :/

• @EA_Pulsar Czy uzyskam podpowiedź jak stworzyć zapis w trybie kariery? Zalogowany jestem do UT, w klubie jest drużyna i nie wiem co dalej.
    Z góry dziękuję za podpowiedź.
  • RoBo_Kielce's avatar
    RoBo_Kielce
    New Novice
    11 months ago

piszę do nich od 3 tygodni ale olewają mnie wciąż nigdzie nie widać obiecanego Hero packa. gre zakupilem na oficjalnej stronie 19 sierpnia.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.963 PostsLatest Activity: 2 hours ago