Forum Discussion

Trojkolorowi's avatar
Trojkolorowi
Rising Rookie
4 months ago
Solved

Komu te kity?

Normalne, że są lepsi i gorsi. Ale różnice mają być widoczne w sposobie rozegrania, sztuczkom technicznym pozwalającym zdobyć teren i wyjście na lepszą pozycję. Ale tak jest w zaledwie kilku procentach. W większości ten niby lepszy jest lepszy, ponieważ obrońcy startują pół sekundy po nim,bo gwiazdom z kosmicznymi statystykami piłki odskakują na 2 metry albo wbijają się prosto w obrońcę choć drążek jest wychylony w inną stronę,bo jak już przyjmę piłkę,to nie mogę biec jak chcę,tylko pewnie "przypadkowo" wbiegam w linię biegu przeciwnika. No i nawet na początku meczu jestem tak zajechany,a może mi się nie chce biec szybciej i biegnę tak,by zostać dogoniony. Szału można dostać kiedy różne cwaniaczki cię poniżają w meczu nie dlatego, że są tacy wybitni,a dlatego, że EA nie daje równych szans. Tak naprawdę ta firma chyba celowo antagonizuje graczy zamiast tworzyć zdrową społeczność 

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI INFORMACJI ZAWARTEJ W POŚCIE

EA SPORTS FC opiera się na opiniach społeczności. Koniecznie zajrzyj na nasz portal Opinie Graczy, aby przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się na swoje konto EA, co pozwoli nam lepiej zgłębić Twoje opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje.

FC Feedback.

6 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • W normalnej grze pewnie wszyscy z uśmiechem przyjmują porażki,bo przecież to tylko gra. Ale ta gra generuje pełno złych emocji, ponieważ ludzie bardzo często czują, że zostali oszukani,a ich umiejętności nie mają żadnego znaczenia. I to jest moim zdaniem podstawowym problemem (a może zamierzonym?) FC 25 i EA.

• Raz widziałem teleportację 

o kawalek
    ale ten kawałek wystarczył, żeby zdobyć piłkę 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI INFORMACJI ZAWARTEJ W POŚCIE

EA SPORTS FC opiera się na opiniach społeczności. Koniecznie zajrzyj na nasz portal Opinie Graczy, aby przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się na swoje konto EA, co pozwoli nam lepiej zgłębić Twoje opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje.

FC Feedback.

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    New Adventurer
    3 months ago

To norma. Czytam, że to zostało rozwiązane, ciekawe jak i przez kogo? To teraz jak się z kimś nie zgodzę napiszę, że się nie zgadzam i uznam problem za rozwiązany. Nieźle 

• EA_Kalina​ moze na początek powiedz w ile osób można grać offline. Ciężko mi uzyskać odpowiedź na tak proste pytanie 

tym bardziej jeśli miałbym lepsze sugestie lub informacje 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 5 days ago
1,007 Posts