Komu te kity?
Normalne, że są lepsi i gorsi. Ale różnice mają być widoczne w sposobie rozegrania, sztuczkom technicznym pozwalającym zdobyć teren i wyjście na lepszą pozycję. Ale tak jest w zaledwie kilku procentach. W większości ten niby lepszy jest lepszy, ponieważ obrońcy startują pół sekundy po nim,bo gwiazdom z kosmicznymi statystykami piłki odskakują na 2 metry albo wbijają się prosto w obrońcę choć drążek jest wychylony w inną stronę,bo jak już przyjmę piłkę,to nie mogę biec jak chcę,tylko pewnie "przypadkowo" wbiegam w linię biegu przeciwnika. No i nawet na początku meczu jestem tak zajechany,a może mi się nie chce biec szybciej i biegnę tak,by zostać dogoniony. Szału można dostać kiedy różne cwaniaczki cię poniżają w meczu nie dlatego, że są tacy wybitni,a dlatego, że EA nie daje równych szans. Tak naprawdę ta firma chyba celowo antagonizuje graczy zamiast tworzyć zdrową społeczność
OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI INFORMACJI ZAWARTEJ W POŚCIE
EA SPORTS FC opiera się na opiniach społeczności. Koniecznie zajrzyj na nasz portal Opinie Graczy, aby przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się na swoje konto EA, co pozwoli nam lepiej zgłębić Twoje opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje.