Forum Discussion

PBasiukJr's avatar
6 months ago

Nie działa pełne wprowadzenie do meczu w karierze zawodnika

Witam, pojawiła się 3 aktualizacja i wciąż brak najistotniejszych rzeczy w poprawkach! Grając w trybie kariery zawodnikiem nie ma możliwości obejrzenia pełnego wprowadzenia do meczu, brak hymnów Ligi Mistrzów itp. Składy nie są wyświetlane... Kupiłem EA FC 25 na PS5 głównie z powodu tych scenek a tymczasem ich kompletnie nie ma! Wiem że na wielu forach w Europie i na Świecie użytkownicy są oburzeni bo taka sytuacja miała już miejsce w poprzedniej wersji i miała zostać poprawiona tymczasem dodano tą opcję tylko w trybie kariery menadżera (absurd!) a mimo to i tak EA nic z tym nie robi... Przeciez wersja na PS4 jest już dużo lepsza gdzie zawodnicy wychodzą przy hymnach, są składy itp. 

3 Replies

• 42z25z4abwq2's avatar
    42z25z4abwq2
    Rising Newcomer
    15 days ago

Też tak mam....ale ch*je pier*olone z EA niech kase oddają, bo tylko po to kupiłem tą grę żeby kariere sobie pograć z poczuciem klimatu wstępu 🤬🤬🤬

• @Milyy16 Jak tak samo kupowałem EA FC 25 dla kariery i scenek a tymczasem wersja na PS5 jest gorsza od tej na PS4 ponieważ tam chociaż są składy, hymn itp.
  • Tym bardziej że wprowadzili możliwość włączenia scenek "zawsze" lub "zdecydować" a mimo to w karierze zawodnika zrezygnowali z tego całkowicie co psuje frajdę z gry.

Kupuje Fifę/ea fc tylko dla tego trybu a tu nagle usunęli tak ważną rzecz która nadaje realizmu rozgrywce... 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.790 PostsLatest Activity: 4 hours ago