Forum Discussion

polny-owoc's avatar
polny-owoc
New Novice
2 months ago

NIEDOJDY, WEZCIE SIE ZA KOLOROWANKI DLA DZIECI.!!

Wygrywałem 4:0 pod koniec pierwszej połowy a w drugiej z każdą minutą moi zawodnicy nie mogli praktycznie zrobić nic , Gościu mnie bieg na żywca w moich zawodników i przenikał przez wszystkich .. Suma sumarum przegrałem mecz 4:7 a od paru meczów mam problem żeby chodź jedna normalna akcje wyprowadzic .. 

2 Replies

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    2 months ago

No widzisz najwidoczniej zapomniałes jak sie gra przez te kilka sekund, to ze automatycznie dwoja obrona dostawała wylewu i wpuszczała c co sie tylko da to niczyja wina po prostu tak jest pamietaj o tym, tutaj nie ma zadnych skryptów bo przecież EA tak twierdzi i rozdaje bany na prawo i lewo jesli tak uważasz. Zacytuje moje ulubione zdanie z ich postulatu ,,Zapewnienie uczciwej rozgrywki jest dla EA bardzo ważne i wielokrotnie staraliśmy się jasno dać do zrozumienia, że to zobowiązanie dotyczy zarówno nas, jak i graczy." i "Zarówno firma EA, jak i zespoły twórców gier FIFA, Madden i NHL stawiają na uczciwą rozgrywkę."

• Oni po prostu potrafią grać,a ty nie 😉 Na YT tak mówią ci wszyscy mistrzowie z netem za 50z .Też bardzo często w drugiej połowie tracę pamięć i wszystkie umiejętności. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.935 PostsLatest Activity: 3 hours ago