Forum Discussion
Hej @EA_Kuba
Próbowałem dosłownie wszystkiego, łącznie z formatem kompa. W niedzielę po formacie mogłem pobrać grę. Dziś odpaliłem EA App i znów to samo, czyli brak gry w bibliotece i dopisek "Koniec okresu próbnego." Sprawa nadal wisi i nic się nie zmienia. Wszystkie porady w stylu "uruchom jako administrator", "wyczyść pamięć aplikacji" nic nie dają. Dosłownie próbowałem wszystkich porad. Rozmowa na chacie też nic nie zmieniła.
Jestem w stanie odpalić grę z pulpitu, bo jest pobrana i uruchamia się normalnie. Nie rozwiązuje to jednak mojego problemu, bo jak pojadę w delegację też bym chciał pograć, a nie uśmiecha mi się formatować laptopa, by móc pobrać legalnie zakupioną grę i to nie za 20zł. Proszę o pomoc.
Dzięki za odpowiedź @Rode1930
Czy gra którą posiadałeś w wersji próbnej zainstalowana była w innej lokalizacji, niż teraz pobrana pełna wersja gry?
Ponadto jeśli komputer został przez Ciebie sformatowany, zakładam, że gra zainstalowana jest na partycji innej niż systemowa?
- 4 months ago
Tak, gra zainstalowana jest na innej partycji niż systemowa.
Wersja próbna była zainstalowana w tej samej lokalizacji.
- 4 months ago
Kolego ogarnąłeś problem? Bo przeciez tez wypisuje do EA ale niestety nic nie pomagaja
- 4 months ago
Niestety nie, cały czas to samo i nic z tym nie robią
- 4 months ago
Siema, też mam ten problem tylko gra nawet nie chcę się włączyć z pulpitu :DDDDDD
- 4 months ago
Mi też już się nie chce odpalić. Pewnie przez to, że była aktualizacja. Klikam ikonkę i wyskakuje mi strona EA app i opcja kupna gry.
Którą kupiłem miesiąc temu XD
Zróbcie coś z tym bo to już przestaje być zabawne.
- 4 months ago
Teraz już nawet format kompa nie pomógł. Logowanie na innych komputerach też nic nie zmienia. Macie potwierdzenie, że kupiłem grę na waszej platformie.
Zróbcie z tym coś do cholery.
- 4 months ago
Kojarzysz XD ?
- 4 months ago
To samo od 3h dalej nic , czat z botem za pierwszym razem coś tam pomógł ale teraz znowu się to stało i czat już kazał pisać po angielsku i już inne rzeczy co już wszystko robiłem. Dramat pomoc ze strony EA , kupujesz grę za 300 zł a nie możesz grać. Widać teraz dlaczego nie można kupić gry na PC w normalnym sklepie.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 6 days ago
- 7 days ago