Forum Discussion

Rode1930's avatar
4 months ago
Solved

[PC] EA FC 25 Komunikat "Koniec okresu próbnego" po kupnie pełnej wersji gry

Witam, 20.09.2024 zakupiłem abonament EA Play by wykorzystać 10h gry przed premierą EA FC 25.
23.09.2024 zakupiłem grę EA FC 25 w wersji standard.
Wszystko było dobrze do dzisiaj. Gra widnieje w bibliotece z dopiskiem "koniec okresu próbnego." i nie jestem jej w stanie uruchomić. Myślałem, że po ponownym zainstalowaniu problem ustanie, lecz teraz nawet nie mogę jej pobrać. Proszę o szybką pomoc.

Wcześniej gra działała bez zarzutów po zakupie. Zależy mi na czasie, gdyż muszę dokończyć FUT Champions. Z góry dziękuję za pomoc.

Kontaktowałem się z konsultantem na chacie, wziął dane i kazał czekać, a widziałem na forum, że innym ten sam problem rozwiązywali od ręki.

Poniżej dołączam screeny.

[edytowane przez EA_Kuba]

- Tak to wygląda w bibliotece.

Dodam, że gra została zakupiona normalnie w aplikacji EA. Próbowałem już WSZYSTKIEGO, od 3h szukam rozwiązania. W piątek jak uruchomiłem gre skrótem z pulpitu jeszcze dało się grać mimo komunikatu o końcu wersji próbnej, który się pojawił. Dziś nie mogę jej nawet pobrać. Proszę o błyskawiczną pomoc, bo gra tania nie jest a nawet nie mogę dokończyć mistrzostw FUT.

• Cześć wszystkim, 

Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania problemu - dam Wam znać. 

Dla lepszej widoczności oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie - nie znaczy to, że problem uważamy za rozwiązany.

81 Replies

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.677 PostsLatest Activity: 7 hours ago