Forum Discussion
Hej @Tetriz_777
Sprawdź proszę czy oprogramowanie Twojego kontrolera jest zaktualizowane do najnowszej wersji.
https://support.xbox.com/pl-PL/help/hardware-network/controller/update-xbox-wireless-controller
- 4 months ago
Sprawdziłem i nie było zaktualizowane, pobrałem nowa aktualizacje i nadal mam ten sam problem.
- 4 months ago
@EA_KubaDa radę jeszcze coś zrobić aby to sie naprawiło? dosłownie nie da się skakać po menu.. tak samo jak tworze zawodnika w karierze daje gałke na lewo aby obrócić piłkarza i nagle samo mi ciagle obraca, przyciski nie zawsze reaguja. Błąd zauważyłem głównie w karierze menadżera/zawodnika, co do ultimate to jakoś to jeszcze działa ale też zdarza się ten problem, nie wiem czy to tylko u mnie ale prosiłbym o pomoc ponieważ nie da sie grać.
- EA_Kuba4 months ago
Community Manager
Hej @Tetriz_777
Dzięki za odpowiedź.
W momencie jeśli problem pojawi się ponownie, uruchom konsolę ponownie wedle instrukcji poniżej, wraz z odłączeniem jej od prądu na kilka minut.
Jak uruchomić ponownie konsolę Xbox albo wyłączyć i włączyć jej zasilanie | Xbox Support
W ten sposób wyczyścisz jej pamięć podręczną.
Sprawdź czy problem w menu będzie pojawiać się ponownie po jej uruchomieniu.
- 4 months ago@EA_Kuba Uruchomiłem konsole ponownie, nastepnie odłączyłem ja od zasilania i podłączyłem ponownie ale problem nadal nie zniknął. Menu w karierze wciąż sie całe tnie i nie współpracuje z padem prawidłowo.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 18 hours ago