Forum Discussion

RiderMaxPL's avatar
RiderMaxPL
Seasoned Novice
3 days ago

problem z SB

od może 2 tygodni wyrzuca mnie całkowicie z gry w rozgrywce SB, na 14 meczy potrafi się to przydarzyć od 2-4 razy , gram na xbox one series x , konsola w 100% sprawna , chłodzie OK .robiłem reinstall nic nie pomogło , aktualizacje wszystkie pobrane 

najczęściej się tak robi po strzeleniu bramki , przycina obraz szybko 2-3 razy dziwny dźwięk i jestem po za grą w ekranie startowym konsoli. tracę podejście , punkty i co za tym idzie nagrody. zgłaszałem. ale jak zwykle brak odpowiedzi. . rivals normalnie działa tylko w SB takie cuda się dzieją 

2 Replies

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Rising Adventurer
    3 days ago

Muszę przyznać że w ostatnim czasie mam ten sam problem i głównie w SB , tak samo jak RiderMaxPLnapisał najczęściej zdarza się to przy strzelonej bramce , nagle gra się ścina i wywala mnie z UT . Nie dość że człowiek traci czas to jeszcze mecz , jeśli jest to drużyna wyróżniona mecz można powtórzyć w pozostałych przypadkach niestety wynik punktowy to 0 bez możliwości powtórzenia meczu . 

• myron120296's avatar
    myron120296
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Potwierdzam, u mnie na PC po strzeleniu gola w SB też wyrzuca, ale całą grę. Widocznie za mało kasy jeszcze dałem.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.726 PostsLatest Activity: 5 hours ago