Forum Discussion
Tak zawsze tacy się znajdą, którzy będą twierdzić, że to ty lub inaczej to ujmując my jako gracze coś źle robimy. Powiem Ci, że z tym jest problem od samego początku wydania gry, a P o tym jak dodali ostatnią łatkę, to zamiast coś naprawić, to jeszcze bardziej to rozwalili. Czytałem inne wpisy i pod jednym, gdzie też pisałem, że mam podobne problemy, to powstała niemała * burza i tyle odpowiedzi oraz osób, które miały z tym samym problem dawno nie widziałem. Jestem ciekaw czy raczą coś z tym zrobić w jak najszybszym tempie, bo widać jaka ilość osób ma z tym problem i jak to już ludzi wścieka plus gra stała nie niegrywalna.
- Greg23279 months agoNew Veteran
@Thom1221Mam to samo, być może problem polega na tym że nie kupuje fc points.. Nie wiem gra powinna być albo darmowa z dodatkowymi płatnościami, albo płatna, ale bez mikro płatności. Tu nawet nie wiesz na jak zaawansowanego gracza grasz, bo sa momenty w grze, że strzelasz kilka bramek w kilka minut albo tracisz. Gołym okiem widać, ze coś jest nie tak. Do problemów powyżej można dopisać jeszcze brak możliwości zbliżenia się obrońcą do napastnika. jakaś niewidzialna siła nie pozwala podejść i odebrać piłki, nawet jak robisz wślizg to sobie klepnie na tyłek i tyle z tego. Pierwszy raz spotkałem się w tej grze z przywilejem korzyści, że nie został odgwizdany wolny. Często nawet mając pustą bramkę zatrzymywana była akcja. Zobacz zachowanie bramkarza, rzuca się w inne miejsce niż znajduje się piłka
- 9 months ago
Też tak mam po tej ostatniej aktualizacji.Opóźnienia jak skur... , zawodnicy jak muły , zje..ane podania no jednym słowem tragedia.Przedtem wszystko mi w miare dobrze chodziło i dało się grać .Pisząc w miare mam na myśli że nie było tych opóżnień i gra chodziła w miare płynnie bo o ustawionych meczach i serwerach ea to nie bede nawet pisał bo każdy to wie😉. Mam nadzieję że to szyblko naprawią bo się odniechciewa w to grać masakra...
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK117 days agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago