Forum Discussion

Turbo13221's avatar
5 months ago

Problem z ultimate team EA fc 25

Witam !

Od wczoraj mam problem z dołączeniem do UT.

Wszystkie tryby działają normalnie i mogę w nie grać ,a gdy wchodzę do UT robi się lekko szary ekran i po ok. 1 minucie mnie wyrzuca do menu konsoli ( Xbox one S ) 

Aplikacja companion działa bez problemu.

Myślę że do UT nie mogę wejść z winy konsoli czy internetu ,tylko z winy gry.

Proszę o szybką pomoc.

EA FC 25 

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Do nowego składu nie przypisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie 
  • @EA_Kalina to nie działa przy tym błędzie 😉 mijają kolejne godziny a Wy nadal nic z tym nie robicie, ten błąd jest po aktualizacji i wina leży po waszej stronie,liczymy na szybkie rozwiązanie,bo problem występuje u większości osób grających na Xbox
  • Mi również nie działa ale dopiero od dziś od 15 u mnie Xbox One i tak samo jak u Pana powyżej tylko przy włączaniu ultimate team mnie *

• jacostan's avatar
    jacostan
    4 months ago

zostawcie tylko nowy aktywny sklad, resztę skasujcie mi to pomogło a gram na xbox series x

• Ja mam praktycznie ten sam problem ale na PC i opcja z usunięciem składu raz działa a raz nie, po wyjściu z gry muszę ten zabieg powtarzać za każdym razem... zaczęło się po ostatniej aktualizacji, dodatkowo gra się przycina na ekranie "EA Sports" po odpaleniu gry, już wtedy wiem, że do UT nie wejdę i będzie crash(mimo, że po tej ścince mogę wejść do menu). Przy tym jeszcze występuje brak dźwięku w grze jeśli nastąpiła ścinka na tym ekranie.

Pytanie czy EA ma w planach coś z tym zrobić?

Na forum zagranicznym poszło info, że rozmawiali z SONY i naprawili błąd, tylko co z PC? Widzę, że nie jestem niestety jedyny.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.742 PostsLatest Activity: 11 hours ago