Pytanie o zdobywanie dostępu do rynku
Cierpliwie czekam na dostęp do rynku na web appie grając codziennie od 9 dni co najmniej 3 pełne mecze, ale zacząłem się zastanawiać co dokładnie oznacza w poradniku to zdanie: "Dzień aktywnego korzystania to taki, w którym rozegrano trzy pełne mecze w Ultimate Team™ i zalogowano się do aplikacji Web App lub Companion (chodzi o dni kalendarzowe według czasu UTC) na jednym koncie Ultimate Team™.". Chodzi mi o te dni kalendarzowe według czasu utc, czy dzień w ultimate team jest zawsze przypisany do lokalnego czasu gracza czy do czasu utc +0 czyli 2 godziny za Polską i dzień w ultimate team w Polsce jest od 2 do 2 w nocy? Ciekawi mnie to bo ja gram późnym wieczorem i w nocy i np. wczoraj zagrałem 3 mecze squad battles między 23:00 a 23:40 i zagrałem potem jeszcze 3 mecze między 00:10 a 00:40 i zastanawiam się czy mi się to na pewno zaliczyło jako 2 aktywne dni, bo w poprzedniej fifie z dwoma kontami na komputerze dostęp uzyskałem po 4 dniach. Teraz też na jednym komputerze są 2 konta, nowe. Oczywiście loguje się też na web appa codziennie.