Forum Discussion

dragon19830's avatar
dragon19830
New Traveler
3 days ago

Rivals i mistrzostwa wychodzenie z meczu

Hejka EA musi coś z tym zrobić. Gram w rivals losuje mi przeciwnika i jak zobaczy mój team przed meczem to w 4 sek po rozpoczęciu wylogowuje się. Powinno być automatycznie..ten co wychodzi z meczu oddaje 3 punkty i tyle i nie ma pier...a że net słaby czy coś...też mi zerwało połączenie kilka razy i nie byłem tym pocieszony i nikt mnie nie pogłaskał i powiedział że nie zlecę z punktów w rankingu ale to a specjalnie się wylogować bo nie wygram to co innego. Jeśli są tu gracze co uważają tak samo to zapraszam do komentowania.

1 Reply

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Rising Adventurer
    3 days ago

Też uważam że jeśli ktoś wychodzi w obojętnie jakiej rozgrywce to powinien być walkower . Nie rozumiem dlaczego mimo że przeciwnik traci dany mecz to osoba która z nim grała nic nie zyskuje a traci tylko czas . Przecież walkower jest najsensowniejszym rozwiązaniem , jeśli gość nie chce grać i wychodzi przed końcem to powinien z automatu przegrać walkowerem . Czy tak trudno wprowadzić tak proste rozwiązanie ?!!!!

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.726 PostsLatest Activity: 4 hours ago