Forum Discussion

bambusowy's avatar
11 months ago

Rivals nie wyszukuje rywali

[PS5]Nie wyszukuje mi rywali do gry w Rivals. Wyszukiwanie trwa stanowczo za długo. Po tym pojawia się komunikat "nie znaleziono żadnego przeciwnika. Spróbuj ponownie później. " Wszystkie ustawienia są domyślne. Słyszałem że problem może się pojawiać gdy w składzie znajduje się wadliwa karta jednak sprawdziłem wszystkie karty i normalnie się otwierają. Może ktoś coś podpowie? 

5 Replies

• Witam,

zagrałem jeden mecz w ultimete - rivals. Teraz nie mogę poszukać przeciwnika. Próbuję juz kilka godzin. W innych trybach nie ma tego problemu. Edycja Ultimate, platforma ps5

• Witam

przy próbie grania Rivals

po 30 sekundach szukania pojawia się komunikat:

Nie znaleziono żadnego przeciwnika. Spróbuj ponownie pózniej.

• Kupiłem grę za 459 zł żeby w weekend popykać i po 30 minutach nie mogę tego robić. Nie ma mowy o problemie z routerem albo internetem ponieważ jeden mecz zagrałem. No i tym bardziej nie moze to byc ten problem bo w innych trybach mogę grać online. Trochę to dziwne i wkurzające. Na angielskim forum widziałem, że jest dużo osób z podobnymi problemami.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Dzięki za wasze zgłoszenia odnośnie trybu Rivals. Informacje przekazałem już do zespołu gry, który zajmuje się weryfikacją tego problemu. Dam znać jeśli pojawią się jakieś nowe informacje. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.963 PostsLatest Activity: 15 hours ago