Ksg700
8 months agoNew Adventurer
Strach
Was ogarnia. Wiecie że kupiliście niedorobiony syf ale nie macie jaj by się zbuntować. Boicie się banów od tych pajaców. EA fc to oszustwo na masową skalę a wy EA pieski do budy i cmoknijcie mnie w dupę. Pa
Was ogarnia. Wiecie że kupiliście niedorobiony syf ale nie macie jaj by się zbuntować. Boicie się banów od tych pajaców. EA fc to oszustwo na masową skalę a wy EA pieski do budy i cmoknijcie mnie w dupę. Pa
strach może nie , bezsilność to tak, nie jesteśmy w stanie nic zrobić , robią nas w jajo , pluja nam w twarz i mówią, że to deszcz pada. Najgorsze jest to, że jest duża liczba uzytkowników, która nie jest sobie tego w stanie wyobrażnić, że taka firma może kogoś oszukiwać w grze i manipulować . Przylezie zaraz tu jakiś admin i zaraz napisze , że handi i innych tego typu rzeczy nie ma w grze. Śmiem twierdzic, że w innych grach jest podobnie , np takie plants vs zombies , raz bez problemu trafiam wszytskich , żeby w jakiejś nnej grze prawie kompletnie nie trafiać, sterowanie rozgrywkami przez skomplikowane algorytmy jest niestety częścią gier..... same lamine yamale w tych grach , jak też tak gram jak mi gra pomaga , odrazu mam piekne podania wysunięcia gole , piłka mi sie klei do nogi , obrońcy zawsze dobrze wybijajaą i naczas....