Forum Discussion

Ksg700's avatar
Ksg700
New Adventurer
8 months ago

Strach

Was ogarnia. Wiecie że kupiliście  niedorobiony syf ale nie macie jaj by się zbuntować. Boicie się banów od tych pajaców. EA fc to oszustwo na masową skalę a wy EA pieski do budy i cmoknijcie mnie w dupę. Pa

1 Reply

• strach może nie , bezsilność to tak, nie jesteśmy w stanie nic zrobić , robią nas w jajo , pluja nam w twarz i mówią, że to deszcz pada. Najgorsze jest to, że jest duża liczba uzytkowników,  która nie jest sobie tego w stanie wyobrażnić, że taka firma może kogoś oszukiwać w grze i manipulować . Przylezie zaraz tu jakiś admin i zaraz napisze , że handi i innych tego typu rzeczy nie ma w grze. Śmiem twierdzic, że w innych grach jest podobnie , np takie plants vs zombies , raz bez problemu trafiam wszytskich , żeby w jakiejś nnej grze prawie kompletnie nie trafiać, sterowanie rozgrywkami przez skomplikowane algorytmy jest niestety częścią  gier..... same lamine yamale w tych grach , jak też tak gram jak mi gra pomaga , odrazu mam piekne podania wysunięcia gole , piłka mi sie klei do nogi , obrońcy zawsze dobrze wybijajaą i naczas....

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.986 PostsLatest Activity: 2 days ago