embezet7Rising Rookie8 months agoWyłącza gre w trybie kariery menadżera Po aktualizacji, w losowych momentach, gdy kończę mecz, próbuje go pominąć symulujac czas w kalendarzu itd wywala cała gre i musze odpalać od nowa i tak w kółko. Problem na Xbox series X. Nie da sie ...Show More
EA_KalinaCommunity Manager8 months agoHej embezet7 Dzięki za Twoje zgłoszenie. Nasze zespoły analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. W międzyczasie warto przetestować obejście zaproponowane przez naszego gracza na EN forum TUTAJ.
Featured PlacesFC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago1,009 Posts
FC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago1,009 Posts
Recent DiscussionsBRAK NAGROD Siema mam 5 dywizje wbijam dzis na fife i nagle nie mam nagród za rivalsy to jest normalne? Gra online 2vs2 Chcialbym zagrać z kumplem na jednej konsoli mając 2 pady przeciwko komuś online w ea fc 25. Czy jest to możliwe? Nie dostałem XP za wykonanie zadań. Cześć, wykonałem wszystkie zadania zawarte w zakładce „Finał Ultimate Team 25” i nie dostałem nagród za 29 oraz 30 poziom. Brak nowych WBS i zadań sezonu Cześć, chciałbym zapytać bardziej doświadczonych graczy, dlaczego nie widzę żadnych nowych WBS w FC25 w trybie ultimate team. Od jakiegoś czasu nie mam zadnych nowych wyzwań na karty futties. Tylko...Ktoś mi wyjaśni? Rozumiem ustawienia drużyny i poszczególnych zawodników. Kiedy jednak nie dokonuje żadnych zmian, to jak to możliwe, że raz są tam, gdzie powinni,a za 20 min mają amputację mózgu? Tego nie sprawi mój...