Forum Discussion

DanielRozenek's avatar
DanielRozenek
Rising Newcomer
1 month ago

Wyczerpany limit godzinowy powiadomienie w battlepass

Zrobiłem wszystkie zadania sezonowe w fut. Większość odebrałem w jednym momencie i wyskoczył komunikat że mój limit godzinowy jest wyczerpany. Nie mam już więcej zadań za punkty SP potrzebne do odblokowania przepustki sezonowej. Czy jest jakaś możliwość żeby ją odblokować? Czy zablokowałem Sobie trofeum?

Nie ma innego sposobu żeby dostać te punkty SP? Jeśli wykonałem wszytkie zadania?

Żeby ukończyć battlepass potrzebuje 1500 pkt SP

Nie ma już więcej zadań za punkty SP

Czemu nie ma żadnej informacji o limicie punktów na godzinę ani o tym że one przepadną?

W ten sposób zablokowałem sobie możliwość odblokowania całej przepustki sezonowej. Ponieważ fc 25 już nie jest wspierane i nie będzie nowych zadań

Skoro zdobyłem wszytkie punkty potrzebne do odblokowania całego battlepassa i nie mogę go odblokować z powodu utraty punktów SP. Bo jest godzinowy limit. O którym nie ma żadnej informacji. To niech EA odblokuje mi tego battlepassa albo usunie moje zadania. Przez to nie mogę zdobyć trofeum na PlayStation

Zdobyłem punkty SP w prawidłowy sposób. Po prostu odebrałem nagrody za zadania w jednym momencie i przez to mam zablokowany ukończenie battlepassa

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 1 month ago
1,013 Posts