Forum Discussion

iiomje3b05uk's avatar
iiomje3b05uk
Newcomer
3 months ago
Solved

Акаунт

• Добрий день.
    У мене виникла проблема з акаунтами EA.
    Мій акаунт PlayStation lytvynenko33 прив’язаний до основного акаунта EA, який я використовую на PS5.
    Проте коли я входжу через PlayStation у EA App на ПК (Asus ROG Ally), система створює інший акаунт — з іменем liomje3b05uk, і гра FC 25 запускається без мого прогресу.
    Прошу допомогти:
    1. Видалити або об’єднати акаунт liomje3b05uk з основним.
    2. Переконатися, що мій акаунт PSN lytvynenko33 прив’язаний лише до одного EA акаунта (того, який я використовую на PS5).

• iiomje3b05uk

Мы не имеем доступа к вашим данным. Для решения данного вопроса Вам необходимо обратиться непосредственно в нашу службу поддержки. Наши специалисты постараются Вам помочь. О том, как связаться со службой поддержки вы можете узнать из данной статьи

1 Reply

• iiomje3b05uk

Мы не имеем доступа к вашим данным. Для решения данного вопроса Вам необходимо обратиться непосредственно в нашу службу поддержки. Наши специалисты постараются Вам помочь. О том, как связаться со службой поддержки вы можете узнать из данной статьи

About FC 25 Общее обсуждение

Обсуждайте последние новости и информацию об игре EA SPORTS FC™ 25 на наших форумах.817 PostsLatest Activity: 3 hours ago