Forum Discussion
Hej @mlodytomasz21
Czy w obu przypadkach pojawiły się jakieś komunikatu odnośnie występujących/naprawionych błędów?
W pierwszym wyskoczyło mi że system zdiagnozował błąd i sukcesywnie go naprawił w drugim nie jestem pewien jeśli chodzi o ten ram bo odszedłem od komputera ale nic nie wyskakiwało i normalnie się włączył potem.
Ciężko zdiagnozować w czym konkretnie leży problem próbowałem już wiekszości poradników czy to z microsoftu czy yt i nic nie chce pomóc. Mam tak tylko podczas grania w fc chociaż nie sprawdzałem w przypadku innych gier bo aktualnie nie gram w nic poza fc.
Robię aktualnie spójność plików na ea appie
- 3 months ago
Ja mam identyczna sytuacje i wiele osob tak ma. Wydaje mi sie ze problem jest w procku bo moj kumpel ma podobna specyfikacje tyle ze procek od AMD i nie wystepuja u niego te problemy.
- mlodytomasz213 months agoRising Traveler
Podrzucę jeszcze specyfikacje mojego kompa
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz
Zainstalowana pamięć RAM 8,00 GB
Identyfikator urządzenia F1BA78EA-4425-4F58-A829-5578B487B1EA
Identyfikator produktu 00325-96565-37028-AAOEM
Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 - mlodytomasz213 months agoRising Traveler@essaikolenda Tylko wcześniej tak nie miałem a weszła kolejna aktualizacja i nagle po dniu albo dwóch takie coś
- mlodytomasz213 months agoRising Traveler
Dostanę jakąś pomoc?
widze ze coraz więcej ludzi tak ma po tej aktualizacji, może wiecie czym to jest spowodowane?
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 20 hours ago
- 6 days ago