Forum Discussion
Hej @mlodytomasz21
Czy w obu przypadkach pojawiły się jakieś komunikatu odnośnie występujących/naprawionych błędów?
W pierwszym wyskoczyło mi że system zdiagnozował błąd i sukcesywnie go naprawił w drugim nie jestem pewien jeśli chodzi o ten ram bo odszedłem od komputera ale nic nie wyskakiwało i normalnie się włączył potem.
Ciężko zdiagnozować w czym konkretnie leży problem próbowałem już wiekszości poradników czy to z microsoftu czy yt i nic nie chce pomóc. Mam tak tylko podczas grania w fc chociaż nie sprawdzałem w przypadku innych gier bo aktualnie nie gram w nic poza fc.
Robię aktualnie spójność plików na ea appie
- 9 months ago
Ja mam identyczna sytuacje i wiele osob tak ma. Wydaje mi sie ze problem jest w procku bo moj kumpel ma podobna specyfikacje tyle ze procek od AMD i nie wystepuja u niego te problemy.
- mlodytomasz219 months agoRising Traveler
Podrzucę jeszcze specyfikacje mojego kompa
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz
Zainstalowana pamięć RAM 8,00 GB
Identyfikator urządzenia F1BA78EA-4425-4F58-A829-5578B487B1EA
Identyfikator produktu 00325-96565-37028-AAOEM
Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 - mlodytomasz219 months agoRising Traveler@essaikolenda Tylko wcześniej tak nie miałem a weszła kolejna aktualizacja i nagle po dniu albo dwóch takie coś
- mlodytomasz219 months agoRising Traveler
Dostanę jakąś pomoc?
widze ze coraz więcej ludzi tak ma po tej aktualizacji, może wiecie czym to jest spowodowane?
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago