Forum Discussion

powerek223's avatar
2 years ago
Solved

Błąd CE-108255-1 po włączeniu ultimate team ps5

Witam 

Gra włącza się normalnie, po włączeniu ultimtate team na ps5 pokazuje błąd CE-108255-1 o błędzie gry lub aplikacji. Nie mogę wejsc na companion bo jest zalogowane na konsoli a na konsoli nie mogę nawet wejsc żeby wylogowac

9 Replies

• Hej. Mam ten sam problem - zadzwoniłe na infolinie PlayStation a Ci skierowali mnie do EA, a tam dział pomocy to jakis kur*a dramat... Macie jakiś pomysł jak to odkręcic?

• Ja walczę z tym od wczoraj i nic po moc techniczna EA to jak ktoś pisał dramat jakiś. Odesłali mnie do forum żart.

M ktoś jakiś pomysł?

• gucioknz's avatar
    gucioknz
    2 years ago
    @jedrekrat2005 Witam. Również mam ten sam problem. Pobrałem wczoraj aktualizacje , normalnie wieczorem grałem kwalifikacje do fut champions i chcąc się później zalogować wyskakuje taki komunikat jak u Was, ten sam bląd od wczoraj.
    Teraz kwestia jest taka że nie przez ten blad nie zagram fut champions i stracę kwalifikacje.
    Mając w weekend czas nie nabije punktów exp sezonowych.
    Przestaję to być zabawne płacąc tyle pieniędzy za grę która ma dawać fun.
  • Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Bo widzę że to już dotyczy wielu osób

• gucioknz's avatar
    gucioknz
    2 years ago
    @White051089 Mi się w końcu udało wejść do gry. Jak udało mi się zalogować na companion, usunąłem cały sklad i utworzyłem nowy z innymi formacjam, taktyką z brązowymi grajkami by mieć pewność że nie będzie nikogo z poprzedniego składu. Wylogowałem się i udało się wtedy wejść do futa.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
1,699 Posts