Forum Discussion

Maikelovskiilill's avatar
Maikelovskiilill
Seasoned Newcomer
5 days ago

Brak wygranej przez wyjście przeciwnika

Co to ma być? Gram sobie eliminacje do fut champions, 3x wygrana przez wyjście (nie przy 0:0, wygrywałem po 2,3:0)  rywala natomiast nie dopisuje mi pkt przez co mam bilans 0-3 zamiast 3-0, to samo w rivals, jedynie jak zagram pełny mecz to wtedy mam normalnie pkt, jak to mam nie zachęcić do kupna fc 26? nigdy w życiu, ostatnia fifa 

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Dziękuję za podzielenie się z nami tymi informacjami. Przekazałem je zespołowi zajmującemu się grą, który je przeanalizuje.

• EA_Pulsar​ 
    Maikelovskiilill
    PC
    po wyjściu przeciwnika nie dolicza pkt za wygrana mimo napisu wygrana, przykład: prowadzę 3:0 , przeciwnik wychodzi i nie dostaje pkt a wręcz po powrocie do menu jest naliczana porażka mimo ze bylo napisane ze wygrana tylko dodawało +0 pkt, problem dotyczy rivals i champions
    01.09.2025 17:00 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Cześć. Chciałbym zebrać dodatkowe informacje, które pomogą naszemu zespołowi w analizie tych problemów.

Nazwa konta
    • Platforma
    • Opis problemu
    • Czas kiedy problem wystąpił  (data, czas, strefa czasowa)

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    Rising Rookie
    6 days ago

teraz gram i na szczęście nie psuje to żadnych osiągnięć oprócz samego Rivals ale mam to i właśnie weszłem na tę stronę żeby zobaczyć czy ten problem jest

• waski1916's avatar
    waski1916
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

napisałem dwa zgłoszenia,ale do tej pory żadnej reakcji,gra która kosztowała 500 zł we wrześniu nie działa,to jest jakaś kpina...

Jeśli ktoś się do Pana odezwie to proszę napisać,Pozdrawiam. 

• chelseapatro21's avatar
    chelseapatro21
    Rising Novice
    6 days ago

Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu zainteresuje ten poważny problem, ale niestety to wątpię

• waski1916's avatar
    waski1916
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

ja mam to samo,póki co to widzę że nie ma komu pomóc. 

• Problem zaczął się pojawiać, gdy jakiś przeciwnik opuszcza podczas gry np. fut champions czy division rivals i zwycięstwo powinno mi się przyznać, ale niestety zamiast tego, tylko 3 mecze wygrałem i jedną porażkę na pełne 90 minut - z czego 11 wygranych meczów powinno mi się przyznać (wszystkie 11 mecze przegrałem przez przeciwników, którzy opuścili podczas gry). Nawet monety mi nie przyznali.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,664 PostsLatest Activity: 17 hours ago