Forum Discussion

Maikelovskiilill's avatar
Maikelovskiilill
Seasoned Newcomer
4 months ago

Brak wygranej przez wyjście przeciwnika

Co to ma być? Gram sobie eliminacje do fut champions, 3x wygrana przez wyjście (nie przy 0:0, wygrywałem po 2,3:0)  rywala natomiast nie dopisuje mi pkt przez co mam bilans 0-3 zamiast 3-0, to samo w rivals, jedynie jak zagram pełny mecz to wtedy mam normalnie pkt, jak to mam nie zachęcić do kupna fc 26? nigdy w życiu, ostatnia fifa 

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Dziękuję za podzielenie się z nami tymi informacjami. Przekazałem je zespołowi zajmującemu się grą, który je przeanalizuje.

• EA_Pulsar​ 
    Maikelovskiilill
    PC
    po wyjściu przeciwnika nie dolicza pkt za wygrana mimo napisu wygrana, przykład: prowadzę 3:0 , przeciwnik wychodzi i nie dostaje pkt a wręcz po powrocie do menu jest naliczana porażka mimo ze bylo napisane ze wygrana tylko dodawało +0 pkt, problem dotyczy rivals i champions
    01.09.2025 17:00 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Cześć. Chciałbym zebrać dodatkowe informacje, które pomogą naszemu zespołowi w analizie tych problemów.

Nazwa konta
    • Platforma
    • Opis problemu
    • Czas kiedy problem wystąpił  (data, czas, strefa czasowa)

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Traveler
    4 months ago

teraz gram i na szczęście nie psuje to żadnych osiągnięć oprócz samego Rivals ale mam to i właśnie weszłem na tę stronę żeby zobaczyć czy ten problem jest

• waski1916's avatar
    waski1916
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

napisałem dwa zgłoszenia,ale do tej pory żadnej reakcji,gra która kosztowała 500 zł we wrześniu nie działa,to jest jakaś kpina...

Jeśli ktoś się do Pana odezwie to proszę napisać,Pozdrawiam. 

• chelseapatro21's avatar
    chelseapatro21
    Rising Novice
    4 months ago

Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu zainteresuje ten poważny problem, ale niestety to wątpię

• waski1916's avatar
    waski1916
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

ja mam to samo,póki co to widzę że nie ma komu pomóc. 

• Problem zaczął się pojawiać, gdy jakiś przeciwnik opuszcza podczas gry np. fut champions czy division rivals i zwycięstwo powinno mi się przyznać, ale niestety zamiast tego, tylko 3 mecze wygrałem i jedną porażkę na pełne 90 minut - z czego 11 wygranych meczów powinno mi się przyznać (wszystkie 11 mecze przegrałem przez przeciwników, którzy opuścili podczas gry). Nawet monety mi nie przyznali.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago
1,701 Posts