Forum Discussion
Od pewnego czasu (prawdopodobnie piątek 5.09 ?) po kilku minutach od uruchomienia fc 25 zawiesza się cały system. Jedyną opcją jest restart systemu. Nie pomógł reinstall gry, naprawa plików gry przez EA App, usunięcie profilu i plików lokalnych.
wie ktoś czy błąd został naprawiony ponieważ u mnie dalej te same crashe od paru dni i nie wiem co z tym zrobić proszę o pomoc
- QuartzStar10642 months agoNew Novice
Polecam włączyć Integralność pamięci. Wchodzisz w Zabezpieczenia Windows > Zabezpieczenia urządzenia > Szczegóły usługi izolacji rdzenia > Tutaj włączasz Integralność pamięci. Po tym musisz ponownie uruchomić PC. Jeśli jednak nie da się włączyć tego to oznacza że trzeba stare sterowniki pousuwać z menadżera urządzeń. Wchodzisz w menadżer urządzeń i klikasz w widok i zaznaczasz pokaż ukryte urządzenia i dodatkowo musisz też zaznaczyć urządzeniami według sterowników. I teraz praktycznie musisz pousuwać te sterowniki z tymi które ci wyświetlą z tymi co nie pozwalają ci włączyć opcję Integralność pamięci. Po nazwie z dopiskiem .inf musisz do tych sterowników dojść. Jak już to zrobisz to sprawdź czy możesz włączyć tą opcję i uruchom komputer ponownie. Ja tak zrobiłem kilka dni temu i od tego momentu gra chodzi bez zarzutów, nie zawiesza mi komputera i stwarza żadnych problemów praktycznie chodzi płynnie. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu udało mi się pomóc.
- l8cgjioiif2r2 months agoSeasoned Newcomer
ten sposób działa dzieki wielkie za pomoc
- C4RLO2 months agoRising Novice
Dziękuje :) po kilku dniach walki wystarczyło włączyć integralność pamięci.
- SeReK22172 months agoNewcomer
Działa, miałem ten problem też z eafc26 ale pomogłeś mi dzięki wielkie :D
- Akamaru942 months agoSeasoned Newcomer
Nie mogę ogarnąć tematu..
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Recent Discussions
- 7 days ago
- 8 days ago