Forum Discussion

neeksiu_2's avatar
neeksiu_2
Newcomer
3 months ago
Solved

Ekran wczytywania

Od aktualizacji mam problemy z uruchomieniem gry. Gra niby teoretycznie się odpala, lecz gdy mam menu do wybrania czy chce grać online, tryb kariery itd, to po prostu nie mam napisów żeby wczytać daną rzecz, bądź miga mi ekran na różne kolory. Reinstall nie pomaga, spójność plików również. Inna FIFA normalnie działa, a 25 nie od momentu aktualizacji. Ktoś jakieś pomysły jak to naprawić?

tak cały czasczasami jeszcze tak, lecz rzadko

• Hej neeksiu_2​ 

Na starcie usuń Ustawienia osobiste a następnie stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy pliku) i daj znać jak poszło.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej neeksiu_2​ 

Na starcie usuń Ustawienia osobiste a następnie stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy pliku) i daj znać jak poszło.

• Siema mama ten sam problem jak wchodzę w dokumenty nie mam tam Fify 

• bq09gha21jac's avatar
    bq09gha21jac
    Rising Novice
    21 days ago

Hi. Mam ten sam problem jak powyżej, gra się odpala ale o wiele wolniej.  W trybie menadżera wybieram skład na mecz i jest wszystko ok ale jak przechodzę do meczu to pojawia się obraz wgrywania i tak pozostaje. W tle słychać muzykę ale nic poza tym. 

Usuwałem ustawienia osobiste po uruchomieniu gry ale to nie pomogło niestety. Pomocy

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,616 PostsLatest Activity: 5 hours ago