Forum Discussion

White_Szopeno's avatar
22 hours ago

FC 25 PC Nie odpala i sie zawiesza...

Problem polega na tym, że poświęciłem 7 godzin i zrobiłem około 30 sposobów żeby naprawić błąd to efektów nie ma zadowalających

W podglądzie zdarzeń pokazuje mi AntiCheat który wywala grę lecz nie moge go w zaden sposob obejsc probujac wiele sposobów. Raz odpali do menu po czym wyłączy się a kolejny raz wyrzuci przy ładowaniu się meczu

2 Replies

•  

Z podglądu zdarzeń:

"Filtr systemu plików EAAntiCheat (wersja 10.0, ‎2026‎-‎05‎-‎20T22:10:41.000000000Z) został pomyślnie zwolniony"

I druga rzecz która mi wyskoczyła ostatnio kiedy ładowała się gra:

Direct function m devicePlat-» Create CommittedResourcel ScheapProps, m_defaultHeapFlags, SplatDesc, creationState, clearValuePtr, __uuidof(**(Biresource)), IID_PPV_ARGS_Helper(Bresource))" failed with E_INVALIDARG (An invalid parameter was passed to the returning function. ), GPU: AMD Radeon RX 6700 XT, Driver: 26.5.2 125.10.43.10-260506a-200690C-AMD-Software-Adrenalin-Editio ١٦١٠ E:\packages RenderCore2\2.14.03-fb-fc_21520390 source\platf orm\Dx12\ResourceBuilderDx12.cpp

Rzeczy które zrobiłem w skrócie:

1. Czyszczenie pamieci podrecznej EA i gry 
    2. Modyfikacja plików konfiguracyjnych i profilu
    3. Optymalizacja i reset sterowników GPU
    4. Uprawnienia systemowe i zabezpieczenia 
    5. Modyfikacje Rejestru Windowsa [Błedy TDR i DirectX]
    6. Nakładalem limity FPS ale to tez nic nie pomogło

Karta graficzna przy wczytywaniu profilu generuje za kazdym razem dzwięk obciązenia cewek, po czym gra wydaje 3 sygnały dzwiękowe awarii sterownika i wyłącza się do pulpitu 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Hej White_Szopeno​ 

Widzę, że już sporo rzeczy sprawdziłeś, więc żeby nie strzelać w ciemno, najlepiej podeślij proszę pełny komunikat błędu z Podglądu zdarzeń (ten związany z AntiCheat), do tego aktualny DxDiag i krótką listę kroków, które masz już za sobą.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 minutes ago
1,707 Posts