Forum Discussion

8n25heyhqudm's avatar
8n25heyhqudm
Rising Novice
2 months ago
Solved

Fc25 błąd CE-108255-1

Witam szukam pomocy zmieniłem drużynę w  fc25 ultimate team i wywala mi błąd nie da rady zagrać ktoś coś wie o co chodzi? Pomocy 

• Problem rozwiązany od nowa zainstalowałem grę. Trwało to bo kilka razy wyskakiwał mi błąd i musiałem od nowa zaczynać ale udało się. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej 8n25heyhqudm​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy po zmianie aktywnego składu usunąłeś pozostałe?
    Sprawdź również czy problem będzie pojawiać się jeśli utworzysz nowy skład z innych zawodników, którzy nie są w aktualnym. 

• 8n25heyhqudm's avatar
    8n25heyhqudm
    Rising Novice
    2 months ago

Nie usunąłem poprzednich składów. Nie mogę w ogóle zmienić składów ani stworzyć nowych bo wchodząc w w klub i w drużynę odrazu mi wyrzuca błąd. Co zauważyłem to to że w tej aktywnej drużynie nie ma jednego z zawodników jest puste pole czyli może przez to powstał błąd.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Rozumiem, dzięki za odpowiedź 8n25heyhqudm​

Jeśli grasz na konsoli PS5, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się również jeśli uruchomisz grę w trybie wstecznej kompatybilności. 

Czy jesteś w stanie określić jaki zawodnik zniknął i na jakiej był pozycji? 

• 8n25heyhqudm's avatar
    8n25heyhqudm
    Rising Novice
    2 months ago

Problem rozwiązany od nowa zainstalowałem grę. Trwało to bo kilka razy wyskakiwał mi błąd i musiałem od nowa zaczynać ale udało się. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,694 PostsLatest Activity: 2 years ago