Forum Discussion
27 Replies
dodam, że problem występuje również offline w squad battles i szybkim zwykłym meczu
dzisiaj u mnie gra chodzi trochę lepiej, szczególnie na początku meczu zawodnicy lepiej się poruszają, niestety od około 20 min meczu jest zdecydowanie gorzej, a druga połowa to tragedia, żeby zaliczyć celne podanie muszę mieć z 10 metrów wolnego miejsca podającym i przyjmującym. Najczesciej podanie konczy sie na pierwszym zawodniku przeciwnika, prostopadłe piłki mają bardzo słabą siłe i zawodnik musi czekać na piłkę albo się po nią cofać.
- EA_Kalina5 months agoCommunity Manager
Hej @9bagins
Jeden z naszych graczy określił, że input lag został zredukowany niemalże do 0, po wyłączeniu "Modyfikator czasu reakcji".
nie pomaga testowałem od początku, nie czuć różnicy. Podkreślam po raz kolejny, że problem występuje we wszystkich trybach gry nawet poza ultimate. Zawodnicy jakby musieli przed każdym ruchem wziąć oddech i dopiero ruszyć np sprintem albo wykonać trik, gdzie przeciwnik może bez problemu gubić mnie przyjęciem piłki
EA_Kalina jeszcze jakieś rady czy tradycyjnie olejecie problem?
Oczywiście, że dostaniesz jakieś kosmetyczne porady, które nic nie wniosą, bo skoro takie coś powtarza się co roku, to jest to głęboko w samej infrastrukturze gry... Po prostu nie da sie grać, a biorąc pod uwagę cenę to wychodzimy co najwyżej na klaunów, że zapłaciliśmy... Ja rzuciłem eafc24 w październiku z powodu tragicznego gameplay, wróciłem w sierpniu - grało się nawet przyjemnie i dałem się przez to wrobić w EA25 : )) Swoją drogą, gra nawet nie wyszła w pełni, a sumując wszystkie fora to już jest ponad 1000 postów w dziale technicznym
Elemoro jasne wiem jak to tu działa na tym forum na pewno nie liczę na support, oni wszystko robią tutaj na * albo w ogóle nie odpowiadają, bardziej liczę że ktoś z użytkowników znajdzie rozwiązanie i się tu z nami podzieli
tutaj jest ciekawy temat: https://answers.ea.com/t5/Ultimate-Team/Massive-Delay-in-online-play/td-p/14068801
Widać, że jest sporo użytkowników z tym problemem ale Ci którzy go nie mają nie potrafią zrozumieć o co chodzi to trzeba poczuć w grze. Może źle to nazywam opóźnieniem bardziej chodzi o to że mam bardzo wolny gamplay a przeciwnik ma normalny, wciskam podanie a animacja podania trwa dłużej, tak samo każdy drybling, komendy są przez grę rejestrowane w odpowiednim czasie ale coś spowalnia animacje. Wiadomo, że serwery są słabe i każdy doświadczy różnej szybkości rozgrywki, ale u mnie jest tak w każdym meczu, w każdym trybie, nie ważne czy online czy offline
- Greg23275 months agoNew Veteran
Mam to samo, czas reakcji zawodników jest bardzo wolny, choć na wyświetlanym kontrolerze wszystko działa prawidłowo. Nie da się grać, do tego wywala z meczu
Ciekawą sytuacją jest też to, że u moich zawodników w 60-70 minucie stamina jest na poziomie około 3\4, przecież już powinni zdychać, nawet sterowani przez AI powinni więcej biegać
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago