Forum Discussion

Kaszubek's avatar
7 months ago

Lagi przez które gra staje się niegrywalna

Cześć, mam problem przez który gra staje się prawie niegrywalna mam to od początku tej Fc25 ale jest coraz gorzej tracę przez to mecze w Fut champions. Mam co jakiś czas w meczu albo mikrościnki albo co częstsze co chwilę mega dużego laga tak jakby freeze przez którego dosłownie nic nie mogę zrobić po jakoś 5-6 sekundach widzę wszystko co się stało w niesamowicie dużym przyśpieszeniu i najczęściej kończy to się utratą gola a ja nic z tym nie mogę zrobić sprawdzałem internet wszystko jest z nim w porządku podzespoły mam dużo lepsze niż te zalecane próbowałem pełno sposobów i tych z artykułów i tych z YouTube lecz nic nie pomaga proszę o pomoc, jeśli się nie uda będę musiał zwrócić tą grę chociaż tego nie chcę

1 Reply

• Dołączam sie z moim problem otóż gram od 24 września gra działa dobrze aż od 4 dni lagi w matchmakingu nietypowe scinki w różnych miejscach boiska czasami na skrzydle scina na graczu z sprintem biegnąc w środku boiska płynna gra  a potem na całym boisku dla mnje błąd leży po stronie gry jest to niedopuszczalne zmiana ustawień,  odinstalowanie gry  czystu rozruch bla bla nic nie zmienia thx

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,466 PostsLatest Activity: 40 minutes ago