Forum Discussion

Raczol93's avatar
Raczol93
Seasoned Newcomer
2 days ago

Lagi w menu i wyrzucanie z meczu

Po ostatniej aktualizacji od wczoraj dosłownie z 30 razy ścięła mi się gra w menu, a dzisiaj na 6 meczów, 5 razy disconnect

8 Replies

• Raczol93's avatar
    Raczol93
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

No ja jestem z wielkopolski i mam lokalnego dostawcę światłowodu. Nie ma sensu nic samemu robić, bo nic to nie da. Zresetowałem konsole do ustawień fabrycznych, grzebanie w ustawieniach routera, dostawca coś tam próbował zmienić. Zero efektu. Trzeba czekać aż łaskawie EA coś zrobi…

• jebalCIEpies's avatar
    jebalCIEpies
    Newcomer
    4 hours ago

Mam to samo od trzech dni, na ps5 tryb UT bardzo długo się wczytuje, najczęściej wyskakuje info że w tej chwili połączenie z ut jest niemożliwe i nastąpi powrót do głównego menu. Czasem wejdę ale nie mogę wejść we wszystkie opcje próba uruchomienia meczu zawsze zwiesza grę. Moi koledzy grają normalnie. Wypróbowałem wszystkie metody z netu na odwieszenie i nic nie działa, fajnie gdyby EA dało info że problem jest po ich stronie nie marnował bym czasu no ale wzięli kilkaset zł za grę i mają w d... klientów. Nie wiem czy znaczenie ma lokalizacja jestem z Koszalina, gram po światłowodzie. Normalnie dramat 

• Raczol93's avatar
    Raczol93
    Seasoned Newcomer
    6 hours ago

Dzwoniłem nawet do dostawcy. Z ich strony wszystko ok. Tylko fc nie działa i **bleep** wie gdzie szukać pomocy bo tutaj zero odpowiedzi 

• Raczol93's avatar
    Raczol93
    Seasoned Newcomer
    6 hours ago

zmieniłem internet na hotspot i gra działa tak jak powinna. Dlaczego od niedzieli na moim światłowodzie nagle przestała dzialac? Z PlayStation network łącze sie normalnie, pobieram aplikacje z maksymalną prędkością, inne gry działają. Problem jest tylko z ea fc

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Hej Raczol93 sprawdź czy problem nie jest związany z konkretnymi zawodnikami w Twoim składzie. Utwórz zupełnie nowy skład poprzez Ultima team web app a następnie ustaw go jako główny skład. Pamiętaj, aby użyć innych zawodników, taktyki i formacji. Daj nam znać, jeśli to rozwiązanie pomoże. 

• Raczol93's avatar
    Raczol93
    Seasoned Newcomer
    17 hours ago

Teraz to już nawet mam problem żeby wyjść do Futa 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,291 PostsLatest Activity: 27 minutes ago