s3bt1v1a2by5Seasoned Traveler2 months ago?Loguje się....a później muzyczka i takie coś bez przerwy VID_20251101_110833.mp422.9 MB
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 hours ago1,698 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 hours ago1,698 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent Discussionsnie mozna uruchomic gry dzien dobry bardoz prosze o pomoc Mam problem z uruchomieniem gry Ea Sports FC25. Próbując ja uruchomić wyświetla mi się napis "Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchom...Rozłącza ciągle z serwerami EA W trakcie nawiązywania połączenia z innymi użytkownikami dostaje błąd o rozłączaniu z serwerami EA. M. Raz udało mnie się wejść do gry, ale pożałowałem. Wywaliło mi błąd połączenia z serwerem po wygr...Znikające Punkty Sezonu Witam. Zrobiłem zadania Finału Ultimate Team 25, odebrałem kilka nagród na raz i wyświetlił mi się komunikat o tym, że nie mogę w tym dniu zdobyć więcej punktów SP i przez to nie mogę odebrać nagród...Ea Fc25 - Problem z odpaleniem Witam. Mam problem z odpaleniem Fc25. Mianowicie gdy odpalam grę czy to przez EaApp czy też metodą tradycyjną wyskakuje logo gry, gra się ładuje, anticheat itp. i pojawia się czarne tło, po czym wywa...Znikające sp Wczoraj po zrobieniu 2 zadań na raz nie dostałem sp a paczki już tak proszę o pomoc nie mogę odblokować pełnej ścieżki sezonu