Forum Discussion

GdzieOpur2207's avatar
GdzieOpur2207
Rising Newcomer
7 days ago

Nie mogę włączyć fc25

Cześć mam mały problem ostatnio sie zaczął (ok.3 dni temu) chciałem sobie pograć w fife ale przy każdym uruchomieniu dostawałem bluescreen of death na moim komputerze. Stwierdziłem trudno postawie na nowo wszystko bedzie git ale jednak **bleep**. Po przeinstalowaniu systemu problem nie znikł ale jedna rzecz na raz komputer przestał dawać blue screena wiec gitara ale nie mogę odpalić fify niezależnie co zrobię nie da sie po prostu. Próbowałem instalowanie ponownie, weryfikację plików gry ale nic absolutnie nic mi nie chce zadziałać nawet usunęłem bratu valoranta bo wiem ze vanguard jest mocno inwazyjny i nadal nic nie pomogło sprawdziłem sterowniki, internet nawet stwierdziłem że może to windows sie znowu wywalił na łeb ale nic. I nie mogę pograć w grę za którą zabuliłem 180zl jest ktoś w stanie mi pomóc?

(Odpalam przez steam, komputer jest powyżej maksymalnych wymagań w tle nie jest nic odpalone, wszystkie nakładki nawet takie jak discord czy medal)

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,659 PostsLatest Activity: 4 hours ago