Forum Discussion
Witam, nie odpala się ea fc 25. Gdy wlaczam gre odpala sie krotki ekran ladowania ea anticheat po czym wyrzuca do ea APP, probowalem reinstallu, sprawdzeniu spojnosci plikow (za kazdym razem wykrywa 3 zle pliki). Prosze o pomoc, gra jest odpalana ze steam. Tworzylem juz temat ale admin napisal zebym sprawdzil czy mam wszystkie aktualizacje z strony producenta, i przeinstalowal antycheat. Nic nie pomoglo, a admin nie odpisuje od dni. Wsm gra mi sie odpalila z 3 razy po wielu wielu probach (z 50prob) ale nie wiem z czego to wynika. pomozcie bo chce zagrac wydalem na to 300zl
- 4 months ago
Microsoft Visual C++ sprobuj zainstalowac ten program , najlepiej najnowsza wersje sam mialem ten problem i jako tako mi pomoglo
- 2 months ago
Naprawiles to bo mam taki sam problem i nie wiem ja to naprawić
- 2 months ago
Witam,
Proszę o pomoc. Mam już dosyć tej gry, chociaż nie zagrałem w nią nawet minuty. Pobrałem ją przed wczoraj i nie potrafię jej uruchomić.
- Komp i sterowniki karty zaktualizowane.
- Próba na nowym koncie administratora nie pomogła
- Czysty rozruch powoduje że nic się nie uruchamia. EA app ma problemu techniczne. FC 25 wisi i ładuje się przygotowanie gry.
- Anti cheat aktualizowany, naprawiany, instalowany....
- Anty wirus wyłączony...
Ogólnie nie jestem częstym graczem i powracam do tego tytułu od 2020r i nie spodziewałem się że może to być tak problematyczne.
Jest ktoś w stanie pomóc? Ewentualnie jak uzyskać zwrot pieniędzy?
- EA_Kalina2 months agoCommunity Manager
Dzięki za Twój post i listę kroków, które masz już za sobą. Upewnij się, że system jest uruchamiany zamiast w trybie selektywnym (clean boot) w trybie normalnym. Jeśli jednak wszystkie zalecenia z tej listy zostały już odhaczone, podeślij nam swój aktualny dxdiag.
Odpowiadając na drugą część Twojego postu: Jak uzyskać zwrot pieniędzy za gry EA?
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 21 hours ago
- 6 days ago