Forum Discussion
hej @zmatix2010
Zweryfikuj pliki i uruchom gre z poziomu zupełnie nowego konta administratora.
Upewnij się także, że zostały zainstalowane wszytkie aktualizacje podane na stronie producenta Twojego komputera.
Hej @zmatix2010
Przeniosłem utworzoną przez Ciebie dyskusję do tego wątku. Nie twórz proszę nowych dyskusji powiązanych z tym samym problemem.
Chciałbym również zwrócić Twoją uwagę na fakt, że forum AHQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokoło gier EA.
W pliku DxDiag znalazłem kilka wskazówek, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu.
- Zaktualizuj sterowniki zintegrowanej karty graficznej za pomocą Intel® Driver & Support Assistant
- Zakładam, że na Twoim komputerze zainstalowany jest program anti-cheat Vanguard, dla testu sprawdź czy problem będzie pojawiał się po jego odinstalowaniu.
- W pliku DxDiag nadal pojawiają się błędy związane z oprogramowaniem ASUS. Jeśli wszystkie komponenty zostały zaktualizowane sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli tę aplikację wyłączysz.
- Możesz również sprawdzić czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
@Kapixx7 Zauważyłem, że w wątku który był powiązany z konsolą Xbox, ale z innym problemem odpowiedziałeś, że kroki nie działają. Jeśli możesz to załóż proszę nowy wątek na forum, gdzie dokładnie opiszesz co się dzieje i jakie kroki zostały przez Ciebie wykonane.
- 4 months ago
co ma miec anti cheat Vanguard od Valoranta do fify???
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 20 hours ago
- 6 days ago