Forum Discussion
@Kapixx7 @zmatix2010 spróbujcie utworzyć zupełnie nowy skład z poziomu Web App lub Companion. Po ustawieniu nowego aktywnego składu spróbujcie uruchomić grę i rozegrać spotkanie.
- 4 months ago
Witam, również mam podobny problem. Gdy włączam grę i dochodzę do momentu wczytania zapisu gry, po potwierdzeniu ekran nagle miga i po chwili widzę tylko szary ekran i ikonę myszki na środku. Gdy klikam różne przyciski na kontrolerze ekran znowu miga. Sprawdzałem spójność plików i cały czas mi pokazuje nie udaną weryfikacje 3 plików, po czym jak je zainstaluje i uruchomię ponownie komputer i grę dalej jest to samo. Próbowałem również uruchomić grę z nowego konta administratora, lec zgra nawet się nie uruchamia. Proszę o pomoc, gre odpalam przez steam.
- EA_Kuba4 months agoCommunity Manager
Hej @dlrlkv22
Plik który wybierasz zaraz po uruchomieniu gry nie jest plikiem zapisu a plikiem ustawień.
Możesz go usunąć i utworzyć nowy by rozwiązać problem.
- 4 months ago
Wejdę jakaś aktualizacja która usunie ten błąd że gra się nie odpala ?
próbowałem już wszystkiego co się dało a gra dalej się nie uruchamiaZaznaczę tylko że gra uruchomiła mi się kilka razy i chodziła bez najmniejszego problemu
a nie mogę jej odpalić bo po włączeniu jest tylko zielony ekran z napisałem fc25
Kupowanie konsoli specjalnie by pograć w najnowsze fc25 jest beznadziejnym pomysłem więc proszę zróbcie jakąś aktualizację bądź podajcie jakieś rozwiązanie
- EA_Kalina4 months agoCommunity Manager
@jeremixyz1 Fantastycznie!
- 4 months ago
Mam ten sam problem przez miesiac normalnie gralem w gre jednak od wczoraj nie moge jej odpalic. Ekran ladowania włacza sie na chwilę po czym odpala się ea app.Weryfikacja plików nic nie dala ale pokazuje ze 3 są uszkodzone. BŁAGAM O POMOC
- 4 months ago
Kupiłem dzisiaj grę, i mam ten sam problem 1 do 1. Nic nie można zrobić, Ładuje sie ikonka FC 25 i jak sie załaduje to wraca do aplikacji EA app. PROSZE EA NAPRAWCIE TO!!!!
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 20 hours ago
- 6 days ago