Forum Discussion

Wedzikowski's avatar
8 months ago
Solved

Okres próbny minął

Dzień dobry,

Mam zakupioną pełną wersję gry EA FC 25 w preorderze i wszystko działało aż do teraz. Podczas próby włączenia gry wyskakuje błąd iż Okres próbny minął.

Proszę o pomoc.

• @Faze_DEV09 Udało mi się rozwiązać problem w taki sposób że w aplikacji EA na PC w lewym górnym rogu masz 3 kropki i po rozwinięciu tego wyczyściłem pamięć aplikacji i się zresetowała i gra wróciła do biblioteki.

7 Replies

1. @WedzikowskiRównież mam ten sam problem. Kupiłem grę standardową w przedsprzedaży i dodatkowo subskrypcje EA Play żeby móc grać 10 godzin przedpremierowo limit ukończyłem w czwartek tydzień temu i w piątek gdy wystartowała premiera wszystko działało prawidłowo aż nagle do dzisiaj bo gdy próbuję uruchomić grę to wyskakuje że okres próbny minął mimo tego że premiera już jest i mam zakupioną wersję standardową. Proszę o pilną weryfikację i odpowiedź.
  • @Faze_DEV09 Udało mi się rozwiązać problem w taki sposób że w aplikacji EA na PC w lewym górnym rogu masz 3 kropki i po rozwinięciu tego wyczyściłem pamięć aplikacji i się zresetowała i gra wróciła do biblioteki.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @Marcepan001 

Sprawdź czy problem uda się rozwiązać poprzez wykonanie kroków poniżej:

1. Otwórz menu Start.
    2. Otwórz Wszystkie aplikacje.
    3. Znajdź folder EA i kliknij strzałkę w dół, aby rozwinąć listę.
    4. Wybierz Odzyskiwanie aplikacji.
    5. Na ekranie pojawi się okno potwierdzenia.
    6. Kliknij Czyszczenie pamięci podręcznej.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,480 PostsLatest Activity: 41 minutes ago