Forum Discussion

plaszczi1's avatar
7 months ago
Solved

Padnięte serwery EA FC 25. Błąd połączenia z serwerem ea.

Witam,

Niestety ale nie mogę się połączyć z serwerami ea fc 25. Po kliknięciu ut pokazuje mi się komunikat. Serwery EA są aktualnie niedostępne. Proszę o rozwiązanie problemu.

• Jeśli połączenie internetowe jest skonfigurowane w odpowiedni sposób, a mimo wszystko pojawia się komunikat w UT, proszę wykonajcie kroki opisane poniżej:

• Wyloguj się z FUT (PS5 lub PC lub XBOX itp.).
    • Poczekaj, aż sesja logowania zostanie całkowicie zakończona (około 15 minut lub więcej).
    • Zaloguj się do Companion.
    • Przejdź do zakładki Club
    • Utwórz nowy Skład.
    • Aktywuj nowy Skład. (stary skład zostanie automatycznie dezaktywowany).
    • Teraz możesz usunąć stary skład.
    • Przejdź do ustawień. (Lewy dolny róg ekranu aplikacji Companion).
    • Wyloguj się z aplikacji Companion
    • Spróbuj zalogować się do FC25 FUT na swoim urządzeniu

Dodatkowo gracze, którzy grają na PS5. 

• Przejdź do ustawień PS> HDMI> Wyłącz „Włącz HDCP”. Następnie ponownie uruchom grę.

@masnymat Dowiedz się, jak uzyskać zwrot pieniędzy za produkty objęte gwarancją zadowolenia z gry TUTAJ.

4 Replies

• chętnie użył bym wyrazów mocno obraźliwych ale nie dość że przez tydzień nie potrafili naprawić problemu z wersją próbną gry, to chcę się zalogować i ...... uwierzcie dalej * nie działa (tym razem przeciążone serwery) - burdel na kółkach

chcę zwrotu kasy za ten bubel !!!!!!!!!!!!!!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Jeśli połączenie internetowe jest skonfigurowane w odpowiedni sposób, a mimo wszystko pojawia się komunikat w UT, proszę wykonajcie kroki opisane poniżej:

• Wyloguj się z FUT (PS5 lub PC lub XBOX itp.).
    • Poczekaj, aż sesja logowania zostanie całkowicie zakończona (około 15 minut lub więcej).
    • Zaloguj się do Companion.
    • Przejdź do zakładki Club
    • Utwórz nowy Skład.
    • Aktywuj nowy Skład. (stary skład zostanie automatycznie dezaktywowany).
    • Teraz możesz usunąć stary skład.
    • Przejdź do ustawień. (Lewy dolny róg ekranu aplikacji Companion).
    • Wyloguj się z aplikacji Companion
    • Spróbuj zalogować się do FC25 FUT na swoim urządzeniu

Dodatkowo gracze, którzy grają na PS5. 

• Przejdź do ustawień PS> HDMI> Wyłącz „Włącz HDCP”. Następnie ponownie uruchom grę.

@masnymat Dowiedz się, jak uzyskać zwrot pieniędzy za produkty objęte gwarancją zadowolenia z gry TUTAJ.

• Mam pytanie co to jest Companion i jak się na to zalogować oraz co zrobić jeśli nie chcę stracić mojego starego składu jest jakaś opcja żeby przywrócić połączenie z serwerami bez tego?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,432 PostsLatest Activity: 3 hours ago