Forum Discussion

zorkad1324's avatar
3 months ago
Solved

[PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji

Witam pisze bo ciągle w grze mam lagi mimo ze robiłem wszystko wszystkie ustawienia zmieniałem robiłem chusteczka wie co to nic nie daje zmieniałem ustawienia jakieś tam nvidia najniższe w grze i myśle czy przypadkiem wszystkich zara na domślne nie jeb*e i zobacze czy będzie działać jestem tak zdenerwowany że zaraz tą grę stąd odholuje da rade mi ktoś pomóc z tym bo niby w innych grach lekkie problemy się zdażają ale nie wiem przez co to i czy coś mam upgradować bo komputer spełnia zalecane wymagania producenta i nie widze na pewno winy w internecie nawet nie ma szans to coś z grą lub kompem narazie ide chyba wszystkie ustawienia dać na domyślne tego wszystkiego zresetować kompa i zobacze wtedy

• Cześć wszystkim, 

Połączyłem kila wątków opisujących problem z zacinaniem się gry w jeden dla lepszej przejrzystości forum. 

Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. 

Jeśli pojawi się jakakolwiek aktualizacja na temat tego problemu, odpowiem w tym wątku i edytuję ten post. 

Dla lepszej widoczności mojej odpowiedzi oznaczę ją jako rozwiązanie - nie znaczy to że problem uważany jest jako rozwiązany

W czasie gry problem jest analizowany upewnijcie się, że Wasz komputery spełniają minimalne wymagania gry:

Spoiler

Wymagania minimalne (Windows)

• System operacyjny: Windows 10 (64-bitowy) zaktualizowany do najnowszej wersji
    • Procesor (AMD): AMD Ryzen 5 1600, 3,2 GHz
    • Procesor (Intel): Intel Core i5-6600K, 3,5 GHz
    • Pamięć RAM: 8 GB
    • Karta graficzna (AMD): AMD Radeon RX 570 4 GB
    • Karta graficzna (Nvidia): NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
    • Direct X: karta graficzna zgodna z wersją 12 lub równoważna (poziom funkcji 12_0)
    • Połączenie internetowe: 512 kb/s lub szybsze. Połączenie z internetem jest niezbędne do instalacji i gry.
    • Wymagane miejsce na dysku: 100 GB

Ponadto niektórzy użytkownicy przekazali, że problem udało się obejść poprzez cofnięcie aktualizacji sterownika NVidia do wersji 566.03, lub 565.90

Dziękujemy za Waszą cierpliwość.

Aktualizacja: 16/12

Witam wszystkich!

Nasz zespół aktywnie pracują nad wprowadzeniem zmian, aby rozwiązać problemy z wydajnością opisane w tym wątku.
    Prosimy o dalsze zamieszczanie waszych postów wraz z datą i godziną rozegranych meczów, aby nasze zespoły mogły lepiej ocenić wpływ tych zmian.
    Dziękujemy za cierpliwość i wasze wsparcie!

452 Replies

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,152 PostsLatest Activity: 4 hours ago