Problem z Fc25
Cześć, taki problem mam, po odpaleniu fc25 na ps4 i wejście w tryb kariera managera wyskakuje mi błąd CE-34878-0. Sugerowane działania to aktualizacja gry albo konsoli. Problem w tym że wszystko mam zaktualizowane na bieżąco, a problem cały czas się pokazuje.
Hej baxon_15
W przypadku wystąpienia błędu CE-34878-0 zalecane jest skorzystanie z wszystkich kroków opisanych na stronie producenta konsoli:
Jak naprawić błąd CE-34878-0
W grze lub aplikacji wystąpił błąd.
- Sprawdź, czy oprogramowanie systemu konsoli PlayStation®4 i gra lub aplikacja są zaktualizowane do najnowszych wersji.
- Zrestartuj konsolę PS4™.
- Jeśli masz podłączoną kamerę PlayStation®Camera, odłącz ją. Uruchom ponownie konsolę, otwórz Ustawienia > Ustawienia logowania i wyłącz opcję Włącz rozpoznawanie twarzy.
- Jeśli w konsoli wymieniono dysk twardy (HDD), zainstaluj ponownie oryginalny dysk twardy.
Jeśli problem będzie nadal występować, spróbuj zainicjować konsolę PS4.
Pamiętaj, że zainicjowanie konsoli spowoduje usunięcie wszystkich danych znajdujących się w jej pamięci.
- Utwórz kopię zapasową danych konsoli PS4.
- Po zakończeniu tworzenia kopii zapasowej otwórz Ustawienia > Inicjacja > Zainicjuj PS4 i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie.
Jeśli problem nadal występuje w wielu grach lub aplikacjach albo natychmiast po uruchomieniu gry czy aplikacji, odwiedź Serwis PlayStation.