Forum Discussion
Hej wszystkim,
Chciałem tylko potwierdzić, że problem jest nadal analizowany.
Jeśli będę posiadał więcej szczegółów odnośnie rozwiązania - niezwłocznie dam Wam znać.
Dziękuję za Waszą cierpliwość w czasie gdy problem jest rozwiązywany.
Cześć wszystkim,
Niedawno została wydana aktualizacja gry EA SPORTS FC™ 25, zawierająca poprawkę mającą na celu rozwiązanie opisanego przez Was problemu.
Zaktualizujcie grę i dajcie nam znać o rezultatach.
- Jarecki44199 months agoNew Rookie
Potwierdzam. Aktualizacja naprawiła błąd i już nie ma wyboru pełnej wersji, tylko od razu, standardowe menu. Brawo Kanada, po takim czasie 🙂
- Seko69 months agoRising Novice
U mnie po aktualizacji wszystko wróciło do normy. mogę w pełni korzystać z gry.
- 9 months ago
Potwierdzam, po aktualizacji gra wróciła do pełnej wersji i można cieszyć się grą.
- Seko68 months agoRising Novice
No nie wierzę. Dziś wjechała aktualizacja do EA Sports FC25 i dalej jest to co było. Ten sam problem z przejściem na pełną wersje gry. To jest jakiś żart.
- 8 months ago
Dokładnie ten sam problem to istna parodia co się tam odwala
- 8 months ago
Potwierdzam, znów to samo. Nie do wiary...
- 8 months ago
U mnie ten sam problem . Wczoraj kupiłem kod i nacieszyłem się gra 3 godziny . Dzisiaj weszła aktualizacja i u mnie ten sam problem co u pozostałym czyli przejdz na pelna wersję a później sklep.niedostepny
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Hej wszystkim,
Dziękujemy za Wasze zgłoszenia.
Opisany przez Was problem został przekazany do właściwych zespołów i jest aktualnie analizowany.
- Jarecki44198 months agoNew Rookie
Drodzy Panstwo, ja myślę, że to już najwyższy czas zgłosić takie działanie firmy do UOKiK, bo to jest porażka. W tym momencie trwa kampania w Ultimate Team, gdzie można zdobywać tokeny. przez aktualny błąd nie jestem w stanie zdobyć tokenów ani w SB, ani w fch. koło nosa przeleciała również możliwość w DR. Przez takie działanie, my jako klienci, jesteśmy gorzej traktowani jak reszta. Jaki kolwiek Youtuber czy influencer ma normalnie dostęp do gry, buduje swoja drużynę. Ja, zresztą, tak jak i wy, nie mieliście równego startu z resztą społeczności, gdyż przez ponad miesiąc nie moglismy zagrać w gre, co jest skandaliczne, przy takiej cene za ten produkt. Teraz znowu to samo. Nie otrzymaliśmy żadnej rekompensaty za stracony czas od startu gry, teraz też nie liczę, że co kolwiek nam się należeć będzie, a gdy był bląd w tłumaczeniu paczki, to każdy który ją zakupił, dostał rekompensatę, przecież to jest kpina i jawna dyskryminacja nas.
- 8 months ago
Kiedy możemy spodziewać się powrotu do gry ?
- Jarecki44198 months agoNew Rookie
Kuba kiedy naprawicie gre?
- 8 months ago
Nie mamy się co łudzić, znów pewnie czekają nas min. 2 tygodnie aż wyjdzie kolejny update. Problem w tym, że będą to już w sumie 2 miesiące bez możliwości gry w produkt za który zapłaciliśmy. Jaką EA proponuje rekompensatę?
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 4 hours ago
- 24 hours ago