Forum Discussion

Re: Problem fifa ultimate team serwery

Jak już pisałem wyżej, mój internet został dokładnie sprawdzony i nie ma z nim żadnych problemów i już wykonywałem wszystkie z powyższych kroków, widocznie coś jest nie tak z serwerami w moim przypadku bo po zrobieniu wszystkich kroków dalej mogę rozegrać tylko dwa mecze i mnie wywala z podpisem utracono połączenie z serwerami ultimate team.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Podeślij raporty z rozegrania tych 2 meczy i próby rozegrania kolejnych, tak aby były widoczne następujące informacje: 

• Data rozegrania meczu
    • Informacje o każdym meczu, w tym również, w którym trybie został rozegrany oraz jaki był status gry
    • Jakość połączenia w każdym meczu
    • Wskaźniki jakości połączenia dla każdego meczu, w tym ping, utrata pakietów i zmienność opóźnienia

Przy okazji czy korzystasz z VPN lub sieci publicznej, np. na uczelni, akademiku?

• hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    7 months ago

Korzystam z własnego internetu podłączonego kablem z rutera do konsoli 

• hwbqm80zmpzi's avatar
    hwbqm80zmpzi
    Seasoned Novice
    7 months ago

Witam serdecznie porażka kolejny dziś nie uzyskałem żadnej odpowiedzi a w tym czasie nic się nie zmieniło zmieniłem internet i konsole oraz konto dalej to samo więc chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę otrzymać zwrot pieniędzy za grę oraz jakąś rekompensatę za to ze nie umiecie rozwiązać tego problemu wmawiając mi ze to wina mojego internetu skoro mogę grać w inne gry bez problemu tylko z fifą są problemy i z waszymi serwerami wiec skoro nie da się rozwiązać tego problemu proszę o zwrot pieniędzy…….

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 2 hours ago