Forum Discussion

Misiekmz's avatar
Misiekmz
Seasoned Newcomer
1 month ago

Rozłącza ciągle z serwerami EA

W trakcie nawiązywania połączenia z innymi użytkownikami dostaje błąd o rozłączaniu z serwerami EA. M. Raz udało mnie się wejść do gry, ale pożałowałem. Wywaliło mi błąd połączenia z serwerem po wygranym meczu w FuT champion i zaliczyło mi przegrana 😡😡😡 Proszę o zwrot mojej wygranej.

Aktualnie nie mogę nawiązać z nikim połączenia w FuT champion. 

Sprzęt: PS4

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Misiekmz​ 

Niestety nie mamy możliwości zmiany wyniku ani przywrócenia utraczonej wygranej, ale możemy spróbować ustabilizować Twoje połączenie, żeby to się nie powtarzało. Na PS4 spróbuj proszę na początek dwóch rzeczy:

– Zresetuj całą sesję: zamknij grę, wyłącz PS4 na 2–3 minuty i w tym czasie zrestartuj router.
    – Włącz tryb online od zera: po ponownym uruchomieniu odpal tylko FC 26, bez aplikacji działających w tle.

Jeśli nadal nie możesz połączyć się z przeciwnikami – daj znać, czy problem pojawia się też w innych trybach online. Dołącz także historię błęów z PS4.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
1,703 Posts