Forum Discussion

joelp93's avatar
5 months ago
Solved

Rynek transferowy

Grałem pod koniec fc 24, gram w fc 25 od premiery wersji ultimate. Dalej nie mam dostępu do rynku na webappie i conpanionie. Ile czasu mam na to czekać? Rozegrałem już z 200 meczów na tym koncie, wszystkie możliwe tryby. Na innych kontach na konsoli nigdy nie miałem bana na rynek. Rok będę vzekal na odblokowanie głupiego rynku transferowego???? Niektórzy dostają po 3 dniach a ja gram już 2 miesiące 

• Niestety nie ma konkretnego czasu, po którym odblokowywany jest rynek transferowy na web appie. Brak dostępu do niego nie jest również tożsamy z banem na handel. Jedyne co mogę poradzić do kontynuować granie. FC 25 ma dopiero 3 tygodnie.

3 Replies

• Niestety nie ma konkretnego czasu, po którym odblokowywany jest rynek transferowy na web appie. Brak dostępu do niego nie jest również tożsamy z banem na handel. Jedyne co mogę poradzić do kontynuować granie. FC 25 ma dopiero 3 tygodnie.

• joelp93's avatar
    joelp93
    5 months ago

No ale gram codziennie od premiery po kilka meczów.  Kumpel stworzył nowe konto i rynek miał po 3 dniach. Ja rozegrałem w tej edycji  już ponad 200 meczów i nic

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,188 PostsLatest Activity: 8 hours ago